Surf and turf with pink peppercorn sauce (TM6)

Surf and turf with pink peppercorn sauce (TM6)

4.4 7 avaliações
Preparação 15min
Total 45min
4 portions

Ingredientes

Pink peppercorn sauce
  • garlic clove
    1
  • eschalot cut into halves
    1
  • salted butter cut into cubes
    40 g
  • white wine
    50 g
  • tomato paste
    1 tsp
  • pink peppercorns lightly crushed (see Tips)
    2 tbsp
  • water
    100 g
  • Chicken stock powder or Chicken stock paste (see Tips)
    1 tsp
  • pouring (whipping) cream
    200 g
  • egg yolks (see Tips)
    4
Surf and turf
  • water
    500 g
  • large raw prawns deveined and butterflied
    8 - 12
  • beef fillet steaks
    4
  • extra virgin olive oil to drizzle
  • sea salt to season
  • ground black pepper to season
  • thick-cut chips to serve

Nutrição por 1 portion

Energia 710 kcal / 2982.2 kJ
Proteína 39.9 g
Gordura 51.1 g
Hidratos de carbono 20.8 g
Fibra 3 g
Gordura saturada 22.9 g
Sódio 637.4 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...