Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Pink peppercorn sauce
- 1 garlic clove
- 1 eschalot, cut into halves
- 40 g salted butter, cut into cubes
- 50 g white wine
- 1 tsp tomato paste
- 2 tbsp pink peppercorns, lightly crushed (see Tips)
- 100 g water
- 1 tsp Chicken stock powder or Chicken stock paste (see Tips)
- 200 g pouring (whipping) cream
- 4 egg yolks (see Tips)
Surf and turf
- 500 g water
- 8 - 12 large raw prawns, deveined and butterflied
- 4 beef fillet steaks
- extra virgin olive oil, to drizzle
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- thick-cut chips, to serve
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2982.2 kJ / 710 kcal
- Proteína
- 39.9 g
- Hidratos de carbono
- 20.8 g
- Gordura
- 51.1 g
- Gordura saturada
- 22.9 g
- Fibra
- 3 g
- Sódio
- 637.4 mg
Receitas alternativas
Beef tacos
25 min
Mashed potatoes for two
30 min
Classic beef burgers (MEATER+®)
1h
Braised Lamb Shanks
3h 35min
Surf and turf with pink peppercorn sauce
45 min
Sous vide scrambled eggs
35min
Lamb ragù with watercress and mint pesto (TM6, Mark Southon)
4h 35min
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3h 40min
Rosemary and eschalot gravy
30 min
Beef cheek Bourguignon
5 godz. 25 min
Traditional gravy
25 min
Diane sauce
20 min