Dispositivos e acessórios
Fish and Avocado Loaf
Preparação 10min
Total 2h
8 slices
Ingredientes
-
water for water bath
-
fresh parsley leaves only, plus extra for garnishing2 sprigs
-
bread torn in pieces150 g
-
olive oil30 g
-
avocado (1 cut in pieces, 1 sliced)2
-
lemon juice30 g
-
medium eggs3
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper4 pinches
-
white fish fillets, skinless (e.g. cod, haddock, sea bass), boneless, cut in pieces (2-3 cm)800 g
-
fresh parsley leaves for garnishing
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 slice
Sódio
328 mg
Proteína
26 g
Energia
1231.2 kJ /
294.3 kcal
Gordura
15.5 g
Fibra
4.4 g
Gordura saturada
3 g
Hidratos de carbono
14.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Free From
76 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Baked Salmon with Spiralized Courgettes
30min
Baked Eggs on Spiralized Vegetables
1h
Savoury Cheesecake with Caramelised Onions
14h 15min
Pearl Barley and Chicken Salad
1h
Anchovy Breadcrumbs
5min
Frozen Yoghurt Bark
6h 10min
Sautéed Vegetables with Broccoli Sauce (TM5)
Nenhuma avaliação
Lasagne-style Courgette Bake (TM5)
Nenhuma avaliação
Prawn and Cucumber Salad
55min
Pasta with Prawns, Courgettes and Lemon
30min
Garlic and Olive Conchiglie
25min
Cream of Cauliflower and Coconut Soup
40min