Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- water, for water bath
- 2 sprigs fresh parsley, leaves only, plus extra for garnishing
- 150 g bread, torn in pieces
- 30 g olive oil
- 2 avocado (1 cut in pieces, 1 sliced)
- 30 g lemon juice
- 3 medium eggs
- ½ tsp fine sea salt
- 4 pinches ground black pepper
- 800 g white fish fillets, skinless (e.g. cod, haddock, sea bass), boneless, cut in pieces (2-3 cm)
- fresh parsley leaves, for garnishing
- Nutrição
- por 1 slice
- Energia
- 1231.2 kJ / 294.3 kcal
- Proteína
- 26 g
- Hidratos de carbono
- 14.6 g
- Gordura
- 15.5 g
- Gordura saturada
- 3 g
- Fibra
- 4.4 g
- Sódio
- 328 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Creamy Asparagus, Potato and Leek Soup
30 Min
Beetroot potato patties with yoghurt dip
1 Std.
Spinach and Potato Soup with Savoury Egg Custard
45 Min
Pink Barley Tabbouleh with Pistachios
40 Min
Leek and Potato Soup With Soya or Beef Mince
50 Min
Creamy Mushroom Truffle Soup
50 Min
Slow-cooked Veal Stew
2 Std. 10 Min
Freekeh Risotto with Mixed Mushrooms and Sage
1h 30min
Socca with Tuna, Olives and Capers
1h 5 min
Italian-style Baked Sea Bass with Roasted Pepper Dip and Fennel Salad
40 Min
Pearl Barley and Chicken Salad
1 Std.
Almond Cauliflower Cream Soup with Herb Oil and Crispy Flatbread
45 Min