
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 60 g cashew nuts
-
3
slices sliced white bread thick, diced (2 cm)
ou sourdough bread diced (2 cm) - 1 broccoli (approx. 500 g), florets, halved if large amd stems, lightly peeled, cut in pieces (2 cm x 5 cm)
- 3 - 5 garlic cloves to taste
- 100 g onions quartered
- 30 g olive oil plus extra for drizzling
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled
ou 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 90 g carrots cut in pieces (3 cm)
- 200 g potatoes peeled, diced (3 cm)
- 1100 g water plus extra for soaking
- 40 g nutritional yeast flakes
- ¾ tsp dried mixed herbs
- ¾ tsp paprika
- ¼ tsp ground cayenne pepper
- 1 tsp fine sea salt plus extra to taste
- ¼ tsp ground black pepper plus extra to taste
- vegan cheese, grated for sprinkling (opcional)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 390 kcal / 1629 kJ
- Proteína
- 18 g
- Gordura
- 17 g
- Hidratos de carbono
- 36 g
- Fibra
- 11 g
- Gordura saturada
- 2.8 g
- Sódio
- 1032 mg
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