Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 150 g bread, torn in pieces
- 30 g shallots, halved
- 30 g celery stalks, cut in pieces (5 mm)
- 5 sprigs fresh parsley, leaves only (approx. 5 g)
- 60 g red pepper, cut in pieces (5 mm)
- 2 Tbsp mayonnaise
- 2 large eggs
- 1 tsp Dijon mustard
- 1 tsp Worcestershire sauce
- 1 tsp Old Bay Seasoning® (see tip)
- ¼ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
- 450 - 500 g crab meat
- vegetable oil, for frying
- Nutrição
- por 1 piece
- Energia
- 701 kJ / 238 kcal
- Proteína
- 22 g
- Hidratos de carbono
- 16 g
- Gordura
- 10 g
- Fibra
- 1 g
Receitas alternativas
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45min
Pork tenderloin with mustard sauce
35 min
Layered Salmon and Avocado Terrine
3h 35min
Baked Aubergine, Goat's Cheese and Tomato Ratatouille (TM5)
40min
Chicken Salad with Mint Vinaigrette
1h
Pollock with Potato and Squash Crust with Chablis Sauce
1h
Fig, Roquefort and Prosciutto Tart
1h 30min
Huevos Rancheros
45min
Parsnip Blinis with Stilton, Walnuts and Honey
2 godz. 20 min
Cod with Pistachio and Couscous
30min
Struffoli (Italy)
1h 10min
Tuna with Tomato Sauce, Capers and Olives
25min