Dispositivos e acessórios
Crab Cakes
Preparação 30min
Total 1h 35min
6 pieces
Ingredientes
-
bread torn in pieces150 g
-
shallots halved30 g
-
celery stalks cut in pieces (5 mm)30 g
-
fresh parsley leaves only (approx. 5 g)5 sprigs
-
red pepper cut in pieces (5 mm)60 g
-
mayonnaise2 Tbsp
-
large eggs2
-
Dijon mustard1 tsp
-
Worcestershire sauce1 tsp
-
Old Bay Seasoning® (see tip)1 tsp
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
crab meat450 - 500 g
-
vegetable oil for frying
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Proteína
22 g
Energia
701 kJ /
238 kcal
Gordura
10 g
Fibra
1 g
Hidratos de carbono
16 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
American Taste of Home
9 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Mini Crab Cakes with Coriander Paste
1h
BBQ Sauce
5h
Choron Sauce
20min
Sous-vide Teriyaki Salmon
1h 20min
Smoked Salmon and Beetroot Roulade
2h 45min
Get Ahead Turkey Gravy
1h 45min
Pasta alla Puttanesca
35min
Thai Mussels
25min
Bordelaise Sauce
55min
Fig & Apricot Jam
40min
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45min
Salmon with Sticky Tomato Glaze
40min