Dispositivos e acessórios
White Bean Purée and Anchovy on Crostini
Preparação 15min
Total 45min
30 pieces
Ingredientes
Chilli Oil
-
olive oil200 g
-
dried chilli flakes1 Tbsp
-
2 fresh red chillies, long, ends removeddried red chillies whole2
Bean Purée
-
garlic cloves unpeeled3
-
olive oil40 g
-
lemon juice30 g
-
tinned cannellini beans rinsed and drained (weight is pre-draining)800 g
-
fresh red chilli (opcional) deseeded if preferred and cut in halves½
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
dried rosemary½ tsp
-
dried oregano½ tsp
-
smoked paprika to taste¼ tsp
-
sea salt to taste¼ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
Assembly
-
anchovy fillets, in oil drained and separated40 - 50 g
-
baguette thinly sliced and toasted1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Proteína
3.5 g
Energia
535 kJ /
127 kcal
Gordura
8.5 g
Fibra
2 g
Hidratos de carbono
8.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Spanish Tapas
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Spelt and Kale Soup - Zuppa Di Farro e Cavolo Nero
55min
Bruschetta with White Bean Purée and Gremolata - Bruschetta con crema di fagioli bianchi e gremolata
20min
Red Pepper and Potato Tortillas with Olive Tapenade
35min
Vegan Aioli Sauce
10min
Tabbouleh
2h 15min
Baked Spinach and Feta Mushrooms
35min
Guacamole
5min
Gazpacho
1h 15min
Parsnip Blinis with Stilton, Walnuts and Honey
2h 20min
Mexican Black Bean Dip with Healthy Tortilla Chips
20min
Tomatillo Avocado Guacamole
10min
Salsa Verde
10min