Dispositivos e acessórios
White Bean Purée and Anchovy on Crostini
Preparação 15min
Total 45min
30 pieces
Ingredientes
Chilli Oil
-
olive oil200 g
-
dried chilli flakes1 Tbsp
-
2 fresh red chillies, long, ends removeddried red chillies whole2
Bean Purée
-
garlic cloves unpeeled3
-
olive oil40 g
-
lemon juice30 g
-
tinned cannellini beans rinsed and drained (weight is pre-draining)800 g
-
fresh red chilli (opcional) deseeded if preferred and cut in halves½
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
dried rosemary½ tsp
-
dried oregano½ tsp
-
smoked paprika to taste¼ tsp
-
sea salt to taste¼ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
Assembly
-
anchovy fillets, in oil drained and separated40 - 50 g
-
baguette thinly sliced and toasted1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Proteína
3.5 g
Energia
535 kJ /
127 kcal
Gordura
8.5 g
Fibra
2 g
Hidratos de carbono
8.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Spanish Tapas
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Beetroot Carpaccio with Goat's Cheese and Rocket
20min
Baba Ganoush
1h
Salmon Tartare
25min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40min
Shellfish Nage with Champagne
1h 5min
Ripe Banana Ketchup
40min
Vegetable Tartlets with Chickpea Flour Crust
1h 5min
Steamed Apricots with Cardamom Syrup
40min
Gazpacho
1h 15min
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
25min
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
35min
Root Veggie Gratin with Blue Cheese
1h 30min