Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Chilli Oil
- 200 g olive oil
- 1 Tbsp dried chilli flakes
-
2
dried red chillies, whole
ou 2 fresh red chillies, long, ends removed
Bean Purée
- 3 garlic cloves, unpeeled
- 40 g olive oil
- 30 g lemon juice
- 800 g tinned cannellini beans, rinsed and drained (weight is pre-draining)
- ½ fresh red chilli, deseeded if preferred and cut in halves (opcional)
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- ½ tsp dried rosemary
- ½ tsp dried oregano
- ¼ tsp smoked paprika, to taste
- ¼ tsp sea salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
Assembly
- 40 - 50 g anchovy fillets, in oil, drained and separated
- 1 baguette, thinly sliced and toasted
- Nutrição
- por 1 piece
- Energia
- 535 kJ / 127 kcal
- Proteína
- 3.5 g
- Hidratos de carbono
- 8.5 g
- Gordura
- 8.5 g
- Fibra
- 2 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Coconut Creamed Kale
20min
Pissaladière
1h 30min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40min
Freekeh Risotto with Mixed Mushrooms and Sage
1h 30min
Beef and White Bean Purée on Flatbread
5 Std. 15 Min
Prawns with Tomato, Saffron and Anchovy Sauce
35min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45 min
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48h
Pomegranate and Mint Marinade
5 min
Fig, Roquefort and Prosciutto Tart
1h 30min
Bruschetta with White Bean Purée and Gremolata - Bruschetta con crema di fagioli bianchi e gremolata
20min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 godz.