Dispositivos e acessórios
Gluten-free Tagliatelle with Veggie Ragout
Preparação 30min
Total 1h
4 portions
Ingredientes
Buckwheat Pasta
-
water150 g
-
buckwheat flour plus extra for dusting300 g
-
fine sea salt¼ tsp
Veggie Ragout
-
garlic clove sliced1
-
olive oil30 g
-
onion cut in pieces (2 cm)50 g
-
celery cut in pieces (2 cm)50 g
-
carrots cut in pieces (1 cm)50 g
-
courgette cut in pieces (2 cm)50 g
-
salt to taste1 ½ - 2 tsp
-
passata400 g
-
water plus extra for cooking pasta100 g
-
tinned lentils drained200 g
-
ground black pepper1 pinch
-
fresh basil leaves5
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
1223 mg
Proteína
16.3 g
Energia
1797.4 kJ /
429.6 kcal
Gordura
10.3 g
Fibra
14.3 g
Gordura saturada
1.6 g
Hidratos de carbono
75.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Free From
76 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Vegan Aubergine Massaman Curry
50min
Wraps with Sautéed Vegetables and Parsley Cream
45min
Wholemeal Spaghetti with Lentil and Carrot Cream Sauce
45min
Vegan Lentil Lasagne
2h 20min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45min
BBQ Jackfruit Burritos
45min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30min
Black-eyed Bean Stew with Vegetables
2h 10min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1h 25min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40min