Versões compatíveis
Spiced Potato Salad with Herb Yoghurt, Watercress and Peas
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 750 g new potatoes, halved or quartered if large
- 10 g olive oil
- 1 tsp dried oregano
- 1 tsp smoked paprika
- 1 tsp ground cumin
- ½ tsp dried thyme
- ¾ tsp fine sea salt
- 2 pinch ground black pepper
- 500 g water
-
200
g fresh broad beans
ou frozen baby broad beans, defrosted - 300 g frozen peas
- 5 g fresh mint leaves
- 10 g fresh parsley leaves
- 5 g fresh chives, cut in pieces (2 cm)
- 125 g coconut yoghurt, vegan (see tip)
- 20 g lemon juice, freshly squeezed
- 50 g fresh watercress, large stalks discarded
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1374 kJ / 328 kcal
- Proteína
- 12 g
- Hidratos de carbono
- 41 g
- Gordura
- 11 g
- Gordura saturada
- 7 g
- Sódio
- 443 mg
Receitas alternativas
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 Min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30min
Sweet and Sticky Red Cabbage and Sweet Potato Salad
40min
Tex-Mex Jacket Potatoes
9 Std. 25 Min
Warm Halloumi, Walnut and Pomegranate Salad
45min
Vegetarian Chilli
35min
Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée
1h
Sweet and Savoury Amaranth Salad with Cumin Roasted Veg, Pomegranate and Hazelnut
1h
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30min
Roasted Sweet Potato and Broccoli Spelt Salad
1h 15min
Green Goddess Quinoa Salad
40min