Dispositivos e acessórios
Vegan Wild Mushroom and Cavolo Nero Lasagne with Walnut Rocket Pesto
Preparação 30min
Total 2h
8 portions
Ingredientes
Tomato Sauce
-
garlic cloves2
-
onions quartered150 g
-
olive oil10 g
-
passata1000 g
-
fresh basil leaves torn in pieces20 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
cavolo nero150 g
-
fresh wild mushrooms400 g
Rocket Walnut Pesto
-
olive oil150 g
-
rocket leaves150 g
-
walnuts55 g
-
lemon juice15 g
-
garlic clove1
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
dried chilli flakes1 pinch
Vegan Béchamel Sauce
-
soya milk500 g
-
plain flour50 g
-
vegan margarine50 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground nutmeg¼ tsp
-
Dijon mustard½ tsp
Finalisation
-
dried lasagne pasta sheets (see tip)9
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
594.3 mg
Proteína
10.7 g
Energia
2069.1 kJ /
494.5 kcal
Gordura
30.8 g
Fibra
6 g
Gordura saturada
4.7 g
Hidratos de carbono
47.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Free From
76 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30min
Spiced Potato Salad with Herb Yoghurt, Watercress and Peas
45min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
40min
Sweet Potato and Butter Bean Falafel Flatbreads with Broad Bean Houmous
50min
Cashew, Mushroom and Chestnut Sausages with Root Veg Mash and Chilli Sauce
1h 30min
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30min
Vegetable and Chickpea Tagine
50min
Coconut and Spinach Dahl
50min