Versões compatíveis
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne; Limoncello Sorbet
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Limoncello Sorbet
- 200 g caster sugar
- 425 g water
- 115 g limoncello (vegan)
- 170 g lemon juice
Lasagne
- 350 g aubergine, cut in pieces (5 cm)
- 300 g courgettes, cut in pieces (5 cm)
- 300 g red peppers, cut in pieces (5 cm)
- 2 Tbsp olive oil, plus 10 g
- 3 tsp fine sea salt
- 1 tsp ground black pepper, plus 1 pinch
- 4 garlic cloves
- 150 g onions, quartered
- 1000 g passata
- 40 g fresh basil leaves, torn in pieces
- ½ tsp caster sugar
- 180 g extra virgin olive oil
- 45 g pine nuts
- 180 g sun-dried tomatoes
- 15 g nutritional yeast flakes
- 1 Tbsp lemon juice
- 1 pinch dried chilli flakes
- 500 g soya milk (unsweetened)
- 50 g plain flour
- 50 g dairy-free spread
- ¼ tsp ground nutmeg
- ½ tsp Dijon mustard
- 9 dried lasagne pasta sheets
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 3907 kJ / 934 kcal
- Proteína
- 18 g
- Hidratos de carbono
- 113 g
- Gordura
- 47 g
- Gordura saturada
- 7 g
- Fibra
- 12 g
- Sódio
- 1323 mg
Receitas alternativas
Vegetarian Chilli
35min
Butterbean and Feta Burgers
1 godz. 30 min
Allergen-friendly Roasted Butternut Squash and Black Bean Chilli
45min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 godz.
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing (TM5)
45min
Vegan Mushroom Bowls
1h 20min
Lentil Moussaka
3h 30min
Root Vegetable Korma with Basmati Rice; Garlic Naan Bread and Pickled Red Onions
1 godz. 35 min
Warm Halloumi, Walnut and Pomegranate Salad
45min
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45min
Black Bean Quesadillas with Guacamole
25min
Coconut and Spinach Dahl
50min