Warme aardappelen salade met de Peeler

Warme aardappelen salade met de Peeler

Nenhuma avaliação
Preparação 10min
Total 45min
6 porties

Ingredientes

  • water
    1200 g
  • extra vergine olijfolie (opcional) (zie tip)
    2 tl
  • bloemige aardappelen in stukken (5 cm)
    900 g
  • runderbouillon
    285 g
  • eieren (opcional) op hun geheel, gespoeld
    4
  • honing
    1 tl
  • graanmosterd
    4 el
  • extra vergine olijfolie
    2 el
  • selder gebeiteld
    2 stengels
  • gepekelde augurk in kleine blokjes
    1
  • verse bieslook gehakt, en iets meer als afwerking
    10 - 15 takjes
  • gemalen zwarte peper naar eigen smaak
    ¼ tl
  • paprikapoeder om te garneren, naar eigen smaak

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 portie

Sódio 387.8 mg
Proteína 4.7 g
Energia 775.2 kJ / 185.3 kcal
Gordura 5.1 g
Fibra 4.4 g
Gordura saturada 0.7 g
Hidratos de carbono 31.7 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...