Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 45 g sjalotten, doormidden gesneden
- 20 g olijfolie
-
450
g tuinboon
ou 450 g diepvries faa boon - 200 g courgettes, in blokjes
- 200 g tomaten, in blokjes
- 600 g water
- 5 verse muntblaadjes
- 5 verse korianderbladeren
- 2 tl komijnzaden
- 1 tl fijn zout, naar smaak
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 510 kJ / 122 kcal
- Proteína
- 7 g
- Hidratos de carbono
- 10 g
- Gordura
- 6 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Ovenschotel van aardappelen
1sa 30 dk
Harira
7 godz.
Goulash van linzen en champignons
45 dk
Gestoomde spinaziecake
35 Min
Gekruide Marokkaanse linzensoep
40 dk
Zoete maïs en chorizo 'Chowder'
Nenhuma avaliação
Gevulde Marokkaanse broodjes (Batbout)
2u. 40min
Linzencurry en gestoomde pompoen
1h 15min
Groentesoep met pasta, varkensrollade met groenten, puddinkjes, muffins
Nenhuma avaliação
Groentesoep, eieren in een potje met spinazie
Nenhuma avaliação
Roomsoep van veldsla, broccoli met olijvensaus
45 dk
Soep van pompoen, bloemkool en romanesco
45 dk