Dispositivos e acessórios
Zalm en koolsla broodbeleg
Preparação 10min
Total 15min
6 portie
Ingredientes
-
zonnebloemolie250 g
-
ei1
-
mosterd1 theelepel
-
ketchup20 g
-
citroen alleen vers geperst sap1
-
chilipoeder½ tl
-
zout½ tl
-
zwarte peper, vers gemalen1 snuifje
-
koriander, vers10 g
-
Chinese kool in stukken gesneden250 g
-
wortelen in stukken gesneden150 g
-
radijs80 g
-
gerookte zalm in reepjes gesneden300 g
-
stokbrood2
-
hazelnoot (opcional) fijngehakt, om te bestrooien
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
1239.4 mg
Proteína
22.3 g
Energia
3050.8 kJ /
729.2 kcal
Gordura
47.5 g
Fibra
4.6 g
Gordura saturada
5.7 g
Hidratos de carbono
58.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Met eenvoudige ingrediënten creëren we magie
30 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Glutenvrije appel- en citroentaart
1h 30min
Crème brûlée op Portugese wijze
Nenhuma avaliação
Menu: Broccoli en Edamame Soep met Gorgonzola, Zalm met Groenten en Dillesaus
Nenhuma avaliação
Quiche met Ricotta en Paprika
Nenhuma avaliação
Pikante Kip met Kokosrijst
Nenhuma avaliação
Express Aardbeien Dessert
5min
Tiramisu Smoothie
5min
Vanille-ijs
12h
Mango Dessert met Passie Fruit
10min
Sinaasappel Sponge Cake
1h
Aalsterse Vlaai
1h
Vol-au-vent op grootmoeders wijze
1h 30min