Dispositivos e acessórios
Zalm en koolsla broodbeleg
Preparação 10min
Total 15min
6 portie
Ingredientes
-
zonnebloemolie250 g
-
ei1
-
mosterd1 theelepel
-
ketchup20 g
-
citroen alleen vers geperst sap1
-
chilipoeder½ tl
-
zout½ tl
-
zwarte peper, vers gemalen1 snuifje
-
koriander, vers10 g
-
Chinese kool in stukken gesneden250 g
-
wortelen in stukken gesneden150 g
-
radijs80 g
-
gerookte zalm in reepjes gesneden300 g
-
stokbrood2
-
hazelnoot (opcional) fijngehakt, om te bestrooien
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
1239.4 mg
Proteína
22.3 g
Energia
3050.8 kJ /
729.2 kcal
Gordura
47.5 g
Fibra
4.6 g
Gordura saturada
5.7 g
Hidratos de carbono
58.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Met eenvoudige ingrediënten creëren we magie
30 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Mango Dessert met Passie Fruit
10min
Tomatensoep met Burrata
35min
Sangria met Frambozen en Basilicum
40min
Limoncello-Taart
2h 30min
Aalsterse Vlaai
1h
Kalkoen-Currystoofpot met Rijst
Nenhuma avaliação
Herfstlimonade/Virgin sangria
35min
Warme chocolademelk van de inca's
40min
Butternut en gembersoep
35min
Alcoholvrije Bessen Mojito
5min
Kracht Muesli
25min
Geraardbergse Mattentaarten
1h