Dispositivos e acessórios
Egg Pudding With Passion Fruit
Preparação 20min
Total 5h 20min
4 portions
Ingredientes
Syrup
-
caster sugar400 g
-
water200 g
Passion fruit pudding
-
caster sugar80 g
-
egg yolks (approx. 210 g)12 g
-
water800 g
-
passion fruit pulp only1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
2.1 g
Energia
707 kJ /
169 kcal
Gordura
4 g
Fibra
1 g
Hidratos de carbono
31 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
World Cuisine by Chef Koen Vessies
10 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Chocolate Hazelnut Tarte with Spiralized Pears
Nenhuma avaliação
Egg Salad in Crispy Easter Nests
Nenhuma avaliação
Japanese ramen noodles
1h
Ratatouille (Confit Byaldi)
2h
Chevre (Matthew Kenney) Metric
22h 5min
Corn Pudding - Pastelera de Choclo
1h
Pastelera de choclo (corn pudding)
1h
Spitzbuben (Metric)
1h
Falafel in square flatbread (r’gaif bread) with tahini sauce
1h 25min
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15min
Crème caramel (flan)
5h 30min
Bourbon Ginger Fizz (Metric)
5min