Dispositivos e acessórios
Lemon Mousse with Basil Slush
Preparação 40min
Total 25h
8 portions
Ingredientes
Lemon cream
-
gelatine sheet (approx. 2 g)1
-
sugar50 g
-
lemons zest only3
-
lemon juice125 g
-
egg yolks (approx. 70 g)4
-
eggs (approx. 80 g)2
-
butter75 g
Basil slush
-
water310 g
-
lime juice110 g
-
sugar90 g
-
fresh basil leaves only50 g
Lime jelly
-
gelatine sheet (approx. 2 g)1
-
water45 g
-
sugar30 g
-
lime juice30 g
Lemon frosting
-
sugar50 g
-
lemon zest only1
-
egg whites (approx. 50 g)1 ½
Assembly
-
fresh mixed berries to garnish
-
digestive biscuit crushed
-
fresh basil leaves to garnish
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
5 g
Energia
1017 kJ /
243 kcal
Gordura
11 g
Fibra
1 g
Hidratos de carbono
31 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
World Cuisine by Chef Koen Vessies
10 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Obe Ata (Red Pepper Sauce)
1h 20min
Harissa yoghurt dressing
5min
Mayonnaise
5min
Pasta with Anchovies and Breadcrumbs
45min
Spiralized Colorful Vegetable Salad
30min
Korean Fried Chicken
3h 10min
Crispy Pork Belly with Warm Rice Salad
1h 30min
Spiralized Cold Korean Cucumber Salad
25min
Dairy-free Chocolate Sauce
5min
Figs with spiced custard and nougat cream (TM6)
40min
Mediterranean Green Goddess Salad
40min
Gua bao (braised pork belly in bao buns)
2h