Versões compatíveis
Romige champignons met knapperige geroosterde aardappelen
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 5 takjes verse peterselie, enkel de bladeren
- 750 g water
- 700 g nieuwe aardappelen (passend in de opening van het mengbeker deksel)
- 80 g uien, gehalveerd
- 50 g boter
- 50 g witte wijn
- 500 g verse champignons, in schijfjes (1 cm)
- 1 el groentebouillonpasta
- 1 ½ tl zout, naar eigen smaak
- 8 el olijfolie
- ¾ tl gemalen zwarte peper, naar eigen smaak
- 5 teentjes knoflook, lichtjes geplet
- 4 takjes verse rozemarijn, enkel de bladeren
- 2 el maïzena (zetmeel), opgelost in 4 el koud water
- 100 g room, opklopbaar, 30-40% V.G.
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 2580.4 kJ / 616.7 kcal
- Proteína
- 8.9 g
- Hidratos de carbono
- 42.3 g
- Gordura
- 46.9 g
- Gordura saturada
- 16.1 g
- Fibra
- 6.1 g
- Sódio
- 911.6 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Bundeltjes van sperziebonen met aardappelen en tijmboter
50 min
Maïsbrood en cheddar muffins
Nenhuma avaliação
Champagne crème cake
Nenhuma avaliação
Vegan pudding
15 min
Gestoomde Chinese groenten
Nenhuma avaliação
Virgin passievrucht mojito
10min
Cashewnoten en groenten in pindasaus met rijst
45 min
Pikante gegrilde kip met wortel couscous
1h 40min
Kip met pompoen-massaman curry en kokossoep
Nenhuma avaliação
Aardappel- en gedroogde champignonsoep
Nenhuma avaliação
Tequila 'Refresher'
5min
Roergebakken champignons
55 Min