Dispositivos e acessórios
Omelet Caprese
Preparação 10min
Total 30min
6 portie
Ingredientes
-
eieren6
-
zout½ tl
-
peper, gemalen¼ tl
-
water700 g
-
220 g pruimtomaten, gehalveerdkerstomaten gehalveerd220 g
-
buffelmozzarella in halve manen gesneden (0,5 cm)110 - 170 g
-
basilicumblad, vers met de hand gescheurd5 - 8
-
creme van balsamicoazijn om te besprenkelen
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
414.9 mg
Proteína
11.6 g
Energia
611 kJ /
146 kcal
Gordura
9.9 g
Fibra
0.5 g
Gordura saturada
4.6 g
Hidratos de carbono
2.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Met eenvoudige ingrediënten creëren we magie
30 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Stoofpotje van rundvlees, bier en knoedels
Nenhuma avaliação
Gebakken Varkenshaasje met Rijst
1h 20min
Inktvis "à Lagareiro"
Nenhuma avaliação
Fruit ijs
5min
Vis in dragonkorst, primeur wortelen en erwtenpuree
1h
Sunrise smoothie
10min
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
30min
Gekruide lamstaart
40min
Cecina ham en geitenkaaskroketten
9h 20min
Stracciatella drinkyoghurt
12h
Ovenburger
1h 45min
Burgers met zeeduivel en zalm
20min