Dispositivos e acessórios
Omelet Caprese
Preparação 10min
Total 30min
6 portie
Ingredientes
-
eieren6
-
zout½ tl
-
peper, gemalen¼ tl
-
water700 g
-
220 g pruimtomaten, gehalveerdkerstomaten gehalveerd220 g
-
buffelmozzarella in halve manen gesneden (0,5 cm)110 - 170 g
-
basilicumblad, vers met de hand gescheurd5 - 8
-
creme van balsamicoazijn om te besprenkelen
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
414.9 mg
Proteína
11.6 g
Energia
611 kJ /
146 kcal
Gordura
9.9 g
Fibra
0.5 g
Gordura saturada
4.6 g
Hidratos de carbono
2.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Met eenvoudige ingrediënten creëren we magie
30 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Krokant gebraad met moutbiersaus
2h 40min
Donkere Chocolade-Avocadomousse
10min
Salade van Kool en Wortel met Feta
15min
Stoofvlees
3h 10min
Pompoen Chai Latte
20min
Vleesspiesjes met Rijst in Saus
Nenhuma avaliação
Butter Chicken
1h
Carpaccio van Rode Biet met Courgette en Mozarella
Nenhuma avaliação
Maanzaadslakken
Nenhuma avaliação
Zalm met zongedroogde-tomatenpesto en groenterijst
40min
Balletjes in Tomatensaus op grootmoeders wijze
50min
"Marry Me" - Pasta met Kip
30min