Tex-Mex Turkey Soup

Tex-Mex Turkey Soup

4.6 41 avaliações
Preparação 15min
Total 50min
4 portions

Ingredientes

  • corn tortillas cut into strips (¼ in. x 1 in.)
    4
  • cheddar cheese
    2 oz
  • cilantro leaves and tender stems
    8 sprigs
  • white onions halved
    6 oz
  • garlic cloves
    2
  • fajita seasoning homemade or packaged
    1 tbsp
  • extra virgin olive oil
    1 oz
  • tomato paste
    1 oz
  • turkey broth
    32 oz
    32 oz chicken broth
  • salt to taste
    ¾ tsp
  • turkey cutlet, cut into pieces (1 in.)
    8 oz
  • frozen corn
    6 oz
    6 oz fresh corn kernels
  • canned black beans rinsed, drained
    4 oz
  • fresh tomatoes diced
    4 oz
  • avocado diced
    1
  • sour cream
    4 tbsp
  • lime cut into small wedges, to garnish
    1

Nutrição por 1 portion

Energia 781 kcal / 3268 kJ
Proteína 24 g
Gordura 58 g
Hidratos de carbono 45 g
Fibra 9 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...