Dispositivos e acessórios
Pea Pesto with Ricotta
Preparação 5min
Total 10min
6 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cut into pieces2 ½ oz
-
frozen green peas thawed5 oz
-
fresh basil leaves plus extra to garnish2 oz
-
fresh mint leaves plus extra to garnish2 oz
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil plus extra to drizzle5 oz
-
salt to taste, plus extra to season½ tsp
-
fresh ground pepper to taste, plus extra to season1 pinch
-
ricotta cheese12 oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
408.9 mg
Proteína
12.6 g
Energia
1590.2 kJ /
380.1 kcal
Gordura
34 g
Fibra
2 g
Gordura saturada
10.3 g
Hidratos de carbono
6.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Perfect for Dipping
13 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Hummus
10min
Portuguese Bread (Pão de água)
3h 45min
Smoked Salmon Dip
10min
Green Goddess Salad
10min
Spelt Risotto with Beets and Goat Cheese
1h 55min
Hummus
10min
Herbed Goat Cheese Crostini with Tapenade
45min
Acorn Squash Gratin
1h 55min
Vegan Roasted Pepper and Cashew Toasts
30min
Roasted Red Pepper and Cashew Dip
5min
Green pea and feta hummus wraps
10min
Fresh jalapeño dip
5min