Dispositivos e acessórios
Tex-Mex Chicken and Quinoa Salad
Preparação 10min
Total 30min
6 portions
Ingredientes
-
spring onions cut in quarters30 g
-
quinoa200 g
-
cooked chicken meat sliced315 g
-
canned black beans rinsed and drained100 g
-
canned sweet corn kernels rinsed and drained100 g
-
cherry tomatoes cut in halves100 g
-
avocado cubed140 g
-
fresh baby spinach60 g
-
water450 g
-
salt1 tbsp
-
plain yogurt140 g
-
30 g avocado oilextra virgin olive oil30 g
-
freshly squeezed lemon juice30 g
-
chipotle chilli powder¼ tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
ground smoked paprika½ tsp
-
fresh Fresno chilli thinly sliced, to taste2 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1446.7 mg
Proteína
21 g
Energia
1458.2 kJ /
348.5 kcal
Gordura
14.9 g
Fibra
6 g
Gordura saturada
2.8 g
Hidratos de carbono
32.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Texas Road Trip
12 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Buddha Bowl with Chicken (TM6)
Brak ocen
Nourish Bowl (Diabetes)
55 min
Sweet and Sour Cucumber Slices
5 min
Mediterranean Chicken
35 min
Yogurt with Spiralized Fruit
10 min
Lemon Garlic Salmon
2 godz. 20 min
Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto
35 min
Sirloin Steaks with Herb Butter, Rosemary Potatoes and Broccoli
45 min
Mediterranean Green Goddess Salad
40 min
Tex-Mex Bowl
50 min
Maple Oatmeal with Apples and Blueberries
20 min
Smashed Avocado, Marinated Tomatoes and Boiled Egg on Toast
25 min