Dispositivos e acessórios
Tex-Mex Chicken and Quinoa Salad
Preparação 10min
Total 30min
6 portions
Ingredientes
-
spring onions cut in quarters30 g
-
quinoa200 g
-
cooked chicken meat sliced315 g
-
canned black beans rinsed and drained100 g
-
canned sweet corn kernels rinsed and drained100 g
-
cherry tomatoes cut in halves100 g
-
avocado cubed140 g
-
fresh baby spinach60 g
-
water450 g
-
salt1 tbsp
-
plain yogurt140 g
-
30 g avocado oilextra virgin olive oil30 g
-
freshly squeezed lemon juice30 g
-
chipotle chilli powder¼ tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
ground smoked paprika½ tsp
-
fresh Fresno chilli thinly sliced, to taste2 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1446.7 mg
Proteína
21 g
Energia
1458.2 kJ /
348.5 kcal
Gordura
14.9 g
Fibra
6 g
Gordura saturada
2.8 g
Hidratos de carbono
32.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Texas Road Trip
12 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Caprese Frittata
30min
Chicken, Broccoli, and Cheddar Rice
50min
Layered meal: Broccoli pea soup, salmon and veggies
1h 25min
Mushroom Brown Rice Risotto (Diabetes)
1h 15min
Rainbow Yogurt Parfait
20min
Pike perch fillets with fresh corn polenta
1h 5min
Fish and Zucchini
35min
Slow Cooked Pot Roast
6h 20min
Aperol® Spritz
10min
Lamb and vegetable couscous (Bidawi)
1h
Vegetable and hazelnut cheese muffins
45min
Asian Stir Fry with Noodles (Metric)
1h 5min