Dispositivos e acessórios
Tex-Mex Chicken and Quinoa Salad
Preparação 10min
Total 30min
6 portions
Ingredientes
-
spring onions cut in quarters30 g
-
quinoa200 g
-
cooked chicken meat sliced315 g
-
canned black beans rinsed and drained100 g
-
canned sweet corn kernels rinsed and drained100 g
-
cherry tomatoes cut in halves100 g
-
avocado cubed140 g
-
fresh baby spinach60 g
-
water450 g
-
salt1 tbsp
-
plain yogurt140 g
-
30 g avocado oilextra virgin olive oil30 g
-
freshly squeezed lemon juice30 g
-
chipotle chilli powder¼ tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
ground smoked paprika½ tsp
-
fresh Fresno chilli thinly sliced, to taste2 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1446.7 mg
Proteína
21 g
Energia
1458.2 kJ /
348.5 kcal
Gordura
14.9 g
Fibra
6 g
Gordura saturada
2.8 g
Hidratos de carbono
32.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Texas Road Trip
12 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1h
Warm Spinach and Artichoke Dip
20min
Adobong Puti (White Adobo)
1h
Miso Mushrooms Toast with Tahini Yogurt
45min
Lemon Ricotta Pasta with Chicken
35min
Tex-Mex Bowl
50min
Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
1h
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
30h
Fillet with Rice, Almonds and Cranberries
1h
Versatile smooth soup
45min
Sopa de Crema de Queso (Cheese Soup)
25min
Tex-Mex Chicken and Quinoa Salad
30min