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Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Mushroom Topping
- 2 oz Parmesan cheese cubed (1 in.)
- 2 oz aged white cheddar cheese cubed (1 in.)
- ½ oz panko bread crumbs
- ½ oz dried porcini mushrooms
- 1 tsp Italian seasoning
Root Vegetables
- unsalted butter to grease
- 35 oz water
- 40 oz mixed root vegetables e.g. sweet potatoes, turnips, yams, purple yams and parsnips peeled, cubed (1 in.)
- ½ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
Sauce
- 4 oz yellow onions diced (1 in.)
- 2 garlic cloves
- ¼ tsp dried sage
- 1 oz unsalted butter cubed
- 8 oz heavy whipping cream
- 4 oz vegetable broth
- 2 tsp Dijon mustard
- ½ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 1 pinch ground nutmeg
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 290 kcal / 1213 kJ
- Proteína
- 7 g
- Gordura
- 19 g
- Hidratos de carbono
- 26 g
- Fibra
- 5 g
- Gordura saturada
- 11 g
- Sódio
- 571 mg
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