Dispositivos e acessórios
Gozleme
Preparação 1h 30min
Total 1h 40min
16 porties
Ingredientes
Deeg
-
melk200 g
-
ei1
-
olijfolie40 g
-
Griekse yoghurt150 g
-
gedroogde gist2 tl
-
bloem en iets meer om te bestuiven600 g
-
bakpoeder½ tl
-
suiker1 tl
-
zout½ tl
Vulling
-
Cheddar kaas in stukken150 g
-
verse munt enkel de bladeren5 takjes
-
verse bladpeterselie enkel de bladeren5 takjes
-
verse jonge spinazie60 g
-
olijfolie40 g
-
teentjes knoflook5
-
gele ui in vieren gesneden1
-
gemalen komijn1 tl
-
gemalen koriander1 tl
-
paprikapoeder1 tl
-
gehakt vlees (kip, rund of lam)500 g
-
bloem1 el
-
zout¼ tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
citroensap30 g
-
feta kaas verkruimeld250 g
-
olijfolie in spray, om te bakken
-
citroen in partjes, om op te dienen1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
386.4 mg
Proteína
18.2 g
Energia
1541.2 kJ /
366.9 kcal
Gordura
18.5 g
Fibra
2.5 g
Gordura saturada
7.5 g
Hidratos de carbono
30.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Lekkers uit Turkije
9 Receitas
Benelux
Benelux
Ramadan
20 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Batbout met kaas
30min
Tonijnballetjes in Saffraansaus
Nenhuma avaliação
Pizza met 'nduja en caciocavallo-kaas
Nenhuma avaliação
Hartige krans met olijven, spek en cheddarkaas
Nenhuma avaliação
Glutenvrij mediterraans gevouwen brood
Nenhuma avaliação
Pizza lahmacun a la Turk
1h
Pierogi met vlees
1h
Kalkoenburgers
1h 25min
Tas Kebap - Lamsgoulash met paprika
1h 10min
Simit - Turkse sesam bagel
2h 10min
Enchiladas met rundvlees
30min
Dim sum 'Sieuw mai'
Nenhuma avaliação