Dispositivos e acessórios
Sous vide salmon with greens (Diabetes, TM6)
Preparação 10min
Total 1h 35min
4 portions
Ingredientes
-
water1000 g
-
Vegetable stock paste salt-free (see Tips)2 tsp
-
doongara rice brown rinsed and drained (see Tips)200 g
-
fresh skinless, boneless salmon fillets (approx. 120 g each)4
-
garlic cloves cut into thin slices2
-
rice wine vinegar4 tsp
-
mirin2 tsp
-
water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
-
lemon juice30 g
-
Chinese broccoli stems and leaves separated and coarsely chopped300 g
-
snow peas100 g
-
sesame oil1 tsp
-
spring onions/green onions thinly sliced, to garnish2
-
long red chilli deseeded and thinly sliced, to garnish1
-
lime cut into cheeks, to serve1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
84 mg
Proteína
31.3 g
Energia
1947.5 kJ /
465 kcal
Gordura
18.5 g
Fibra
6.5 g
Gordura saturada
5.3 g
Hidratos de carbono
41.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix® Cooking for Diabetes
72 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Teriyaki salmon with edamame and cucumber (Diabetes)
50min
Lemon roast chicken
1h 35min
Baked half shell scallops with white miso, pickled ginger & chive butter (Paul Foreman)
35min
Nectarine and lemon mascarpone tarts (Thermomix®️ Cutter)
Nenhuma avaliação
Spicy prawn salad with carrot and cucumber ribbons (Thermomix® Spiralizer, using modes)
20min
Gwinganna Barramundi escabeche
45min
Hainanese chicken and rice
1h 50min
San bei ji (three cup chicken)
35min
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
30h
Lamb and fennel ragu
4h 35min
Bibimbap (beef rice bowl)
1h 25min
Warm broccoli salad with rocket pesto
30min