Dispositivos e acessórios
Vegetarian Pizza
Preparação 25min
Total 1h 40min
8 portions
Ingredientes
Pizza Dough
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing1 oz
-
water room temperature7 ½ oz
-
sugar1 tsp
-
active dry yeast (2 ¼ tsp)1 packet/envelope
-
bread flour14 oz
-
salt1 tsp
Topping and Baking
-
zucchini ends removed3 ½ oz
-
red onion halved vertically (1 small onion)4 oz
-
white button mushrooms whole, stem removed (5-6 mushrooms)3 oz
-
yellow bell pepper cut into 2 wedges, stem, seeds and membranes removed3 ½ oz
-
red bell pepper cut into 2 wedges, stem, seeds and membranes removed3 ½ oz
-
canned chopped tomatoes drained10 oz
-
shredded mozzarella (see Tip)7 oz
-
salt to taste2 - 3 pinches
-
ground black pepper to taste2 - 3 pinches
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
696 mg
Proteína
24 g
Energia
2496 kJ /
596 kcal
Gordura
20 g
Fibra
8.2 g
Gordura saturada
8 g
Hidratos de carbono
74 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
TM Basics - Thermomix® Cutter (TM5)
20 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Spicy Eggplant, Chickpeas and Chicken
30min
Spaghetti with Beef and Olive Meatballs
40min
Carrot Cake Overnight Oats (Diabetes)
8h
The Best Egg Salad Open Sandwich (Diabetes, TM6)
35min
Focaccia
3h
Spiralized Skirt Steak Salad
35min
Spaghetti Muffins
55min
Artichoke Fettuccine Alfredo
Nenhuma avaliação
Farro Salad with Cucumber Yogurt Dressing
1h 20min
Teriyaki Salmon with Edamame and Cucumber (Diabetes)
50min
Cheesecakes in Jars
2h 30min
Thin Crust Pizza Dough
2h 30min