Dispositivos e acessórios
Kyllingkebab med sitrondressing og sommersalat
Preparação 20min
Total 30min
5 porsjoner
Ingredientes
Kyllingkebab
-
hvitløksfedd1
-
korianderblader, ferske10 g
-
rød chili, fersk uten frø, grovt hakket1
-
60 g løk, delt i tosjalottløk delt i to60 g
-
600 g kyllingbrystfilet, med eller uten skinn, delt i biter (ca. 2 cm)kyllinglårkjøtt, uten skinn, uten bein delt i biter (ca. 2 cm)600 g
-
limesaft, ferskpresset5 g
-
vegetabilsk olje pluss ekstra til smøring20 g
-
garam masala1 ss
-
salt1 ts
-
malt svart pepper¼ ts
Couscoussalat
-
olivenolje80 g
-
hvitløksfedd1
-
sjalottløk delt i to60 g
-
basilikumblader, ferske5 g
-
hvit eddik20 g
-
sitronsaft, ferskpresset20 g
-
salt¼ ts
-
malt svart pepper2 - 3 klyper
-
vann1000 g
-
couscous100 g
-
grønnkål harde stilker fjernet50 g
-
spinatblader, ferske50 g
-
cherrytomater delt i to150 g
-
yoghurt naturell (opcional) til servering
-
lime delt i båter, til servering
-
korianderblader, ferske til pynt
-
rød chili, fersk uten frø, delt i skiver, til servering
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 porsjon
Sódio
728 mg
Proteína
28 g
Energia
1864.9 kJ /
445.7 kcal
Gordura
25.7 g
Fibra
3.7 g
Gordura saturada
3.9 g
Hidratos de carbono
25.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Måltider på under 30 minutter
12 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Kung Pao kylling
Nenhuma avaliação
Tradisjonell østerriksk gulasj
Nenhuma avaliação
Pulled pork burger
Nenhuma avaliação
Slow cooked kjøttboller i tomatsaus
Nenhuma avaliação
Lammelårrull med havrerot og søtpotet
Nenhuma avaliação
Pastasaus av skinke og purre
Nenhuma avaliação
Biff i stout
Nenhuma avaliação
Kroningskylling
Nenhuma avaliação
Tandoori kyllingwraps
Nenhuma avaliação
Vietnamesisk kylling med ris (glutenfri)
Nenhuma avaliação
Greske lammekjøttboller (Keftethes)
Nenhuma avaliação
Kjøttboller (Soutzoukakia) med tomatris
Nenhuma avaliação