Dispositivos e acessórios
Slow cooked kjøttboller i tomatsaus
Preparação 20min
Total 3h 40min
4 porsjoner
Ingredientes
-
parmesanost delt i biter60 g
-
kjøttdeig av storfe, mager300 g
-
svinekjøttdeig300 g
-
oregano, tørket1 ts
-
salt1 - 2 ts
-
svart pepper, nykvernet¼ ts
-
hvitløksfedd delt i to3
-
olivenolje20 g
-
løk, gul delt i båter200 g
-
rødvin50 g
-
hakket tomat, på boks800 g
-
tomatpuré50 g
-
sukker5 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 4 porsjoner
Sódio
2798 mg
Proteína
144 g
Energia
8479 kJ /
2026 kcal
Gordura
138 g
Fibra
12.1 g
Gordura saturada
58 g
Hidratos de carbono
36 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Min Kokebok
158 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Kung Pao kylling
Nenhuma avaliação
Tradisjonell østerriksk gulasj
Nenhuma avaliação
Pulled pork burger
Nenhuma avaliação
Lammelårrull med havrerot og søtpotet
Nenhuma avaliação
Pastasaus av skinke og purre
Nenhuma avaliação
Biff i stout
Nenhuma avaliação
Kroningskylling
Nenhuma avaliação
Tandoori kyllingwraps
Nenhuma avaliação
Vietnamesisk kylling med ris (glutenfri)
Nenhuma avaliação
Kyllingkebab med sitrondressing og sommersalat
Nenhuma avaliação
Greske lammekjøttboller (Keftethes)
Nenhuma avaliação
Kjøttboller (Soutzoukakia) med tomatris
Nenhuma avaliação