Tradisjonell østerriksk gulasj

Tradisjonell østerriksk gulasj

Nenhuma avaliação
Preparação 30min
Total 4h
4 porsjoner

Ingredientes

  • biffkjøtt egnet til stuing delt i biter (3 cm)
    600 g
  • sennep (feks. engelsk sennep)
    20 g
  • løk delt i 8-10 båter
    350 g
  • smør, usaltet, klarnet
    30 g
  • tomatpuré
    20 g
  • hvitløksfedd etter smak, delt i to
    1 - 2
  • paprika krydder, søtt
    3 ts
  • salt
    1 ts
  • malt svart pepper
    ½ ts
  • kajennepepper
    ¼ ts
    ¼ ts paprika krydder, sterk
  • merian, tørket
    1 ts
    oregano, tørket
  • oksebuljong terning (til 0,5 l) smuldret
    ½
    ½ ts kjøttbuljongpaste, hjemmelaget
  • vann
    200 g
  • rødvin (opcional)
    50 g

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 porsjon

Proteína 32 g
Energia 1483 kJ / 354 kcal
Gordura 21 g
Fibra 2 g
Gordura saturada 11 g
Hidratos de carbono 7 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...

Mostrar tudo