Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 120 g celery stalks
- 150 g white cabbage, thickest part of core removed, cut in 1-2 wedges that fit in feeder
- 120 g carrot
- 100 g Parmesan cheese, cut in pieces that fit in feeder
- 30 g olive oil
- 150 g onions, quartered
- 400 g tinned chopped tomatoes
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
ou 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 150 g tomato passata
- 1 Tbsp dried oregano
- 1 tsp sugar
- ¼ - ½ tsp fine sea salt, to taste
- ½ tsp ground black pepper
- ½ - 1 tsp chilli powder, to taste
- 800 g water
- 80 g dried ditalini pasta
- 1 Tbsp extra virgin olive oil, for drizzling
- 1 Tbsp fresh parsley leaves, finely sliced
- bread, toasted, for serving
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 975 kJ / 233 kcal
- Proteína
- 10 g
- Hidratos de carbono
- 23 g
- Gordura
- 12 g
- Gordura saturada
- 4 g
- Fibra
- 3.9 g
- Sódio
- 427 mg
Receitas alternativas
Italian Sausage and Orzo Soup
35min
Pork with Spinach Lentils
20min
Italian Ditalini Vegetable Soup (TM6)
40min
Bacon and Cabbage Risotto
1 godz.
Italian Bean Soup - Pasta e fagioli
40min
Tomato and Bacon Spaghetti
35min
Courgette and Potato Parmigiana (TM6)
1 godz. 15 min
Chickpea Stew with Vegetables
50min
Lentil and Chorizo Stew
4 godz.
Courgette and Potato Parmigiana (TM5)
1 godz. 15 min
Chicken chorizo and chickpea stew
40min
Lentil and Pancetta Stew
1 godz.