Dispositivos e acessórios
Mediterranean Herb Baked Fish (TM5)
Preparação 15min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
-
onions halved vertically, or quartered if large200 g
-
red peppers cut in wedges that fit in feeder550 g
-
white fish fillets, skinless (e.g. cod, hake, haddock, 2-3 cm thick)600 g
-
garlic cloves2
-
fresh parsley cut in pieces5 g
-
fresh coriander cut in pieces5 g
-
fresh thyme leaves1 Tbsp
-
lemon thin peelings of skin and 20 g juice1
-
olive oil60 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
669 mg
Proteína
33 g
Energia
1475 kJ /
352 kcal
Gordura
18 g
Fibra
4.9 g
Gordura saturada
3 g
Hidratos de carbono
16 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix Cutter (TM5)
27 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Cod and Spinach Gratin with Carrot and Courgette Soup
1 Std.
Mediterranean Herb Baked Fish
45 Min
Buddha Bowl with Chicken
1 Std.
Spaghetti Arrabiata with Tuna
30 Min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 Min
Salmon with Dill Cream Sauce, Broccoli and Basmati Rice; Chocolate Custard
40 Min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 Std.
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 Min
Tuna Nicoise with Raspberry Vinaigrette and Honey
40 Min
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45 Min
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55 Min
Baked Parmesan Fish with Sweet Potato Mash
45 Min