Dispositivos e acessórios
Mediterranean Herb Baked Fish (TM5)
Preparação 15min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
-
onions halved vertically, or quartered if large200 g
-
red peppers cut in wedges that fit in feeder550 g
-
white fish fillets, skinless (e.g. cod, hake, haddock, 2-3 cm thick)600 g
-
garlic cloves2
-
fresh parsley cut in pieces5 g
-
fresh coriander cut in pieces5 g
-
fresh thyme leaves1 Tbsp
-
lemon thin peelings of skin and 20 g juice1
-
olive oil60 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
669 mg
Proteína
33 g
Energia
1475 kJ /
352 kcal
Gordura
18 g
Fibra
4.9 g
Gordura saturada
3 g
Hidratos de carbono
16 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix Cutter (TM5)
27 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Cod and Spinach Gratin with Carrot and Courgette Soup
1h
Prawn Saganaki with Feta
35min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40min
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30min
Prawn and Vegetable Rice
1h 10min
Orzo with Salmon and Spinach
40min
Georgian Chicken with Bulgur Wheat
1h 15min
Honey and Soy Cod with Rice and Vegetables
55min
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55min
Chicken Curry with Spinach
1h 5min