Dispositivos e acessórios
Mediterranean Herb Baked Fish (TM5)
Preparação 15min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
-
onions halved vertically, or quartered if large200 g
-
red peppers cut in wedges that fit in feeder550 g
-
white fish fillets, skinless (e.g. cod, hake, haddock, 2-3 cm thick)600 g
-
garlic cloves2
-
fresh parsley cut in pieces5 g
-
fresh coriander cut in pieces5 g
-
fresh thyme leaves1 Tbsp
-
lemon thin peelings of skin and 20 g juice1
-
olive oil60 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
669 mg
Proteína
33 g
Energia
1475 kJ /
352 kcal
Gordura
18 g
Fibra
4.9 g
Gordura saturada
3 g
Hidratos de carbono
16 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix Cutter (TM5)
27 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45min
Prawn Saganaki with Feta
35min
Tomato and Haddock Rice
50min
Chicken with Herb Salsa and White Bean & Rocket Pesto Salad
55min
Greek-style Baked Cod with Bulgur Wheat
1h 30min
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55min
Prawn and Vegetable Rice
1h 10min
Prawn Saganaki
35min
Prawn and Chorizo Paella
45min
Orzo with Salmon and Spinach
40min
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30min