Chickpea and Turkey Meatball Soup

Chickpea and Turkey Meatball Soup

4.6 71 avaliações
Preparação 20min
Total 45min
4 portions

Ingredientes

  • Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
    50 g
  • garlic cloves
    3
  • fresh oregano leaves only
    2 sprigs
  • turkey mince
    300 g
  • medium egg
    1
  • tomato purée
    40 g
  • breadcrumbs
    35 g
  • fine sea salt
    2 tsp
  • ground black pepper
    1 tsp
  • onions quartered
    100 g
  • olive oil
    50 g
  • tinned chickpeas drained, rinsed
    450 g
  • water
    800 g
  • chicken stock paste homemade
    1 Tbsp
    2 chicken stock cubes (for 0.5 l each), crumbled
  • dried chilli flakes
    1 tsp
  • kale stems removed, cut in strips (approx. 5 cm)
    50 g
  • limes (opcional) cut in wedges, for garnishing
    2

Nutrição por 1 portion

Energia 515.3 kcal / 2155.8 kJ
Proteína 32.8 g
Gordura 25.8 g
Hidratos de carbono 40 g
Fibra 9.8 g
Gordura saturada 6 g
Sódio 1.2 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...