Dispositivos e acessórios
Geroerbakte noedels met groenten
Preparação 10min
Total 30min
4 porties
Ingredientes
Groenten saus
-
teentjes knoflook gepeld en geplet2
-
extra vergine olijfolie30 g
-
courgettes ongeschild, in fijne reepjes (5 cm lang)200 g
-
wortel in fijne reepjes (5 cm lang)150 g
-
selderstengel (ong. 50 g), in stukken1
-
ui overlangs gesneden40 g
-
verse champignons in schijfjes200 g
-
prei in fijne ringen50 g
-
fijn zout1 snuifje
-
sojasaus30 g
Noedels
-
water1000 g
-
fijn zout1 el
-
glasmie (Chinese vermicelli)100 g
-
verse sojascheuten100 - 150 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
5.5 g
Energia
618 kJ /
148 kcal
Gordura
8.5 g
Fibra
3.8 g
Hidratos de carbono
12.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Lekker en licht
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Glutenvrije gevulde pepers
Nenhuma avaliação
Vegetarische bruine rijst
40min
Indische kippenburger
4h
Loempia’s
55min
Penne met tonijn
35min
Aardappelgoulash
1h
Gestoomde spiegeleieren
15min
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45min
Glasmie met garnalen en knoflooksaus
1h 15min
Penne met mosselen
1h 5min
Chinese noedelsoep met paddenstoelenmengeling
35min
Aziatische rijst met eieren en groenten
30min