Dispositivos e acessórios
Gestoomde peren met chocolade-kardemomsaus
Preparação 10min
Total 40min
4 porties
Ingredientes
-
water400 g
-
peren (3-4), gepeld, gehalveerd, klokhuis verwijderd300 - 400 g
-
pure chocolade in stukken (2-3 cm)100 g
-
room, min. 30% vet100 g
-
honing1 tl
-
gemalen kardemom1 ½ tl
-
50 g ongezouten, gepelde pistachenoten, en geroosterdamandelvlokken geroosterd50 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
5 g
Energia
1480 kJ /
354 kcal
Gordura
25 g
Fibra
5.3 g
Hidratos de carbono
25 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Rode bietensoep met kruidenknoedels
1h 10min
Hartige taart met tonijn, eieren en kappertjes
1h
Gnocchi met tomaat-mascarponesaus, broccolisalade en fruitsorbet
30min
Perziken en pruimen 'Cobbler'
1h
Eenvoudige appeltaart
45min
Ijslolly’s van watermeloen
Nenhuma avaliação
Trio van rijst, vis en groenten
35min
Appel-rozijnen bladerdeeg taart zonder toegevoegde suikers
Nenhuma avaliação
Immuniteitsboost
5min
Mousse van tonijn
10min
Knapperige granola
2h
Appelmoes
20min