
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 1 oz oil high temperature (avocado, safflower, grapeseed)
- 16 - 17 ½ oz parsnips sliced (½ in.)
- 2 garlic cloves
- 3 oz yellow onions cut into pieces
- ½ oz unsalted butter
- 19 oz chicken stock
- 3 ½ oz canned cannellini beans rinsed, drained
- ½ - 1 oz pure maple syrup plus extra to garnish (optional)
- 3 ½ oz half and half plus extra to garnish, to taste
- mixed fresh herbs to garnish
- 4 slices prosciutto oven dried, in pieces (see Tip) (opcional)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 323.2 kcal / 1352.1 kJ
- Proteína
- 7 g
- Gordura
- 16.5 g
- Hidratos de carbono
- 38.9 g
- Fibra
- 7.4 g
- Gordura saturada
- 6.3 g
- Sódio
- 282.5 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Green Asparagus Soup with Spicy Pine Nuts
1h 10min
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
45min
Heirloom Tomato Gazpacho
1h 10min
Hungarian Mushroom Soup
35min
Spelt Risotto with Beets and Goat Cheese
1h 55min
Steamed Asparagus
35min
Savory Three Cheese Tart
1h 50min
Spring Garden Minestrone Soup
50min
Maple and Brown Butter Roasted Butternut Soup
1h 15min
Maple Sweet Potato Soup with Parmesan Croutons
45min
Tuscan White Bean Stew
1h
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45min