Dispositivos e acessórios
Cream of Parsnips with Maple Syrup and Prosciutto
Preparação 15min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
-
oil high temperature (avocado, safflower, grapeseed)1 oz
-
parsnips sliced (½ in.)16 - 17 ½ oz
-
garlic cloves2
-
yellow onions cut into pieces3 oz
-
unsalted butter½ oz
-
chicken stock19 oz
-
canned cannellini beans rinsed, drained3 ½ oz
-
pure maple syrup plus extra to garnish (optional)½ - 1 oz
-
half and half plus extra to garnish, to taste3 ½ oz
-
mixed fresh herbs to garnish
-
prosciutto (opcional) oven dried, in pieces (see Tip)4 slices
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
282.5 mg
Proteína
7 g
Energia
1352.1 kJ /
323.2 kcal
Gordura
16.5 g
Fibra
7.4 g
Gordura saturada
6.3 g
Hidratos de carbono
38.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Mega Maple
25 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Broccoli Salad with Red Pepper and Pine Nuts
10min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40min
Chimichurri Pork Filet with Warm Rice Salad
13h 20min
Maple Sweet Potato Soup with Parmesan Croutons
45min
Grated Potato Pancakes
35min
Grated Carrot Salad
10min
Golden Beet Gazpacho
50min
Spelt Risotto with Beets and Goat Cheese
1h 55min
Fresh Tomatillo Salsa
30min
Grisons Barley Soup
55min
Potato Curry Soup
35min
Butternut Squash, Courgette and Chorizo Soup
30min