Cream of Parsnips with Maple Syrup and Prosciutto

Cream of Parsnips with Maple Syrup and Prosciutto

4.3 6 avaliações
Preparação 15min
Total 45min
4 portions

Ingredientes

  • oil high temperature (avocado, safflower, grapeseed)
    1 oz
  • parsnips sliced (½ in.)
    16 - 17 ½ oz
  • garlic cloves
    2
  • yellow onions cut into pieces
    3 oz
  • unsalted butter
    ½ oz
  • chicken stock
    19 oz
  • canned cannellini beans rinsed, drained
    3 ½ oz
  • pure maple syrup plus extra to garnish (optional)
    ½ - 1 oz
  • half and half plus extra to garnish, to taste
    3 ½ oz
  • mixed fresh herbs to garnish
  • prosciutto (opcional) oven dried, in pieces (see Tip)
    4 slices

Nutrição por 1 portion

Energia 323.2 kcal / 1352.1 kJ
Proteína 7 g
Gordura 16.5 g
Hidratos de carbono 38.9 g
Fibra 7.4 g
Gordura saturada 6.3 g
Sódio 282.5 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...