
Dispositivos e acessórios
Tuscan White Bean Stew
Preparação 15min
Total 1h
4 portions
Ingredientes
-
cabbage cut into pieces8 oz
-
lacinato kale center stem removed, cut into pieces4 oz
-
zucchini cut into pieces1 ½ oz
-
carrot cut into pieces1 ½ oz
-
celery stick cut into pieces1 ½ oz
-
yellow onion cut into pieces1 ½ oz
-
extra virgin olive oil plus extra to drizzle1 oz
-
canned diced tomatoes drained14 oz
-
Parmesan cheese rinds (see Tip)1 oz
-
vegetable broth32 oz
-
canned cannellini beans drained14 oz
-
fresh basil leaves6
-
salt to taste¼ tsp
-
fresh ground pepper2 pinches
-
sourdough bread4 slices
-
garlic clove1
Nutrição por 1 portion
Energia
643.3 kcal /
2691.6 kJ
Proteína
28.1 g
Gordura
13.1 g
Hidratos de carbono
106.5 g
Fibra
12.3 g
Gordura saturada
3.1 g
Sódio
1164 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Eco-Friendly
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos