Dispositivos e acessórios
Coconut Dhal
Preparação 10min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
yellow onions halved8 oz
-
fresh green chilies (e.g. Hatch, serrano. Indian long, poblano), seeds removed if necessary1 - 2
-
tomatoes quartered5 oz
-
dried red lentils9 oz
-
canned coconut milk13 ½ oz
-
ground turmeric1 tsp
-
2 tsp mustard seed, whitemustard seeds, black2 tsp
-
water10 ½ oz
-
½ vegetable stock cube, crumbledvegetable stock paste½ tsp
-
4 oz fresh spinach leaves, coarsely choppedfresh baby spinach coarsely chopped4 oz
-
cilantro coarsely chopped, to garnish2 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
20.6 g
Energia
1938.3 kJ /
463.3 kcal
Gordura
14.7 g
Hidratos de carbono
55.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Buckwheat Crêpes
45min
Vegan Roasted Pepper and Cashew Toasts
30min
Vegan Eggplant Massaman Curry
Nenhuma avaliação
West African Peanut Soup with Chicken
50min
Falafel Waffle
40min
Coconut Lime Cashew Jasmine Rice
35min
Chili and Peanut Noodles with Tofu and Chili Garlic Oil
30min
Tex-Mex Bowl
50min
Creamy Coconut Dhal
25min
Potato Curry Soup
35min
Tuscan White Bean Stew
1h
Vegan Creamy Tomato Soup
30min