Dispositivos e acessórios
Pan-fried Brussels sprouts with tonnato sauce
Preparação 10min
Total 25min
6 portions
Ingredientes
Pangrattato
-
bread day old rustic bread45 g
-
garlic cloves2
-
lemon zest only, no white pith1
Tonnato sauce
-
tuna, canned, in brine drained185 g
-
small dried anchovies2
-
egg yolks2
-
lemon juice40 g
-
sea salt¼ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
extra virgin olive oil plus extra to fry150 g
-
baby pickled capers30 g
Brussels sprouts
-
water250 g
-
Brussels sprouts trimmed and cut into halves500 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
384.7 mg
Proteína
11 g
Energia
1370.9 kJ /
327.7 kcal
Gordura
27 g
Fibra
4 g
Gordura saturada
4.5 g
Hidratos de carbono
13.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix® Everyday
68 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Pickled red onions
1 Std. 50 Min
Mexican slaw (Thermomix® Cutter,TM6)
10 Min
Steamed snapper with Sicilian caponata
1 Std. 40 Min
Melon and cucumber sour mocktail
15 Min
Cauliflower Mash
25 Min
Wholemeal fish fingers with smashed beans (Diabetes)
35 Min
White Bean, Tasmanian truffle and chive soup (Paul Foreman)
15 Min
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
50 Min
Ajvar (Red capsicum and eggplant dip)
50 Min
Pumpkin tahini smash
40 Min
Miso Soup
40 Min
Cauliflower hash browns with sauteed mushrooms (Noni Jenkins)
40 Min