Dispositivos e acessórios
Cauliflower hummus with green vegetables
Preparação 10min
Total 1h
6 portions
Ingredientes
-
cauliflower florets900 g
-
garlic cloves unpeeled6
-
extra virgin olive oil to drizzle
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
-
water500 g
-
fresh green beans trimmed300 g
-
broccolini trimmed2 bunches
-
asparagus trimmed2 bunches
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
paprika¼ tsp
-
tahini50 g
-
lemon juice50 g
-
ice cubes5
-
flaked almonds toasted, to garnish
-
pomegranate arils to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
130.3 mg
Proteína
12.6 g
Energia
801.3 kJ /
191.5 kcal
Gordura
6 g
Fibra
11.9 g
Gordura saturada
0.8 g
Hidratos de carbono
30.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Savoury Christmas
19 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Tuna nicoise salad (gut health)
1h 15min
One whole cauliflower
45min
Coconut poached chicken salad (Thermomix® Cutter, TM6)
45min
Corn tortillas
1h 50min
Bean and broccoli fritters with mango salad (Diabetes)
25min
Gin-cured ocean trout salad
30h 20min
Sichuan zucchini and eggplant
1h 15min
Nourish bowl (Diabetes)
55min
Celery leaf gremolata
5min
Warm satay bowl
1h 10min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes)
20min
Bean ratatouille with halloumi
30min