Dispositivos e acessórios
Green Bean and Radicchio Salad with Chèvre
Preparação 15min
Total 40min
6 portions
Ingredientes
Vinaigrette
-
avocado oil5 oz
-
water2 oz
-
2 ½ oz apple cider vinegarbalsamic vinegar2 ½ oz
-
Dijon mustard½ oz
-
Italian seasoning½ heaping tsp
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste⅛ tsp
Salad
-
radicchio cored, cut into quarters, divided6 oz
-
water20 oz
-
fresh green beans trimmed16 oz
-
ice water
-
2 oz slivered almonds, toasted, choppedhazelnuts, without skin toasted, chopped2 oz
-
4 oz feta cheese, crumbledchèvre cheese crumbled4 oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
324.3 mg
Proteína
6.7 g
Energia
1507.8 kJ /
360.4 kcal
Gordura
33.7 g
Fibra
3.5 g
Gordura saturada
6.1 g
Hidratos de carbono
10.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Keto-Friendly Thanksgiving Favorites
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Cranberry Brie Phyllo Cups
1h
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35min
Herbed Goat Cheese Crostini with Tapenade
45min
Margarita
10min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
35min
Chocolate Raspberry Dream
10min
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
20min
Radicchio and Fennel Salad with Orange Balsamic Vinaigrette
40min
Grated Carrot Salad
10min
Chimichurri Steak Pita Sandwich
40min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40min
Creamy Broccoli Salad
10min