Versões compatíveis
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 2 garlic cloves
- 1 tbsp dried oregano
- 12 oz roasted red peppers, drained
- 2 oz extra virgin olive oil
-
2
oz rice wine vinegar
ou 2 oz white wine vinegar - 1 tsp honey
- ½ tsp salt, to taste
- ⅛ tsp ground black pepper, to taste
- 6 oz Persian cucumber
- 4 oz red onions, cut into wedges
- 6 - 7 oz hearts of romaine lettuce leaves, bottom trimmed
- 32 oz water
-
4
oz pitted black olives
ou 4 oz Kalamata olives, pitted - 15 oz chickpeas, drained and rinsed
- 4 oz cherry tomatoes, halved
- 4 oz pepperoncini, drained, thinly sliced
- 8 oz feta cheese, crumbled
- fresh basil leaves, to garnish
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1650 kJ / 394.4 kcal
- Proteína
- 11.2 g
- Hidratos de carbono
- 19.3 g
- Gordura
- 31 g
- Gordura saturada
- 11.2 g
- Fibra
- 4.4 g
- Sódio
- 1444.5 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Spring Greens and Grapefruit Salad
30min
Radicchio and Fennel Salad with Orange Balsamic Vinaigrette
40min
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25min
Wild Rice Salad with Miso Vinaigrette
1h 15min
Cranberry-Almond Chicken Salad
15min
Broccoli Red Lentil Soup
25min
Citrus Salad with Mint Vinaigrette
30min
Shaved Brussels Sprouts Salad
20min
Slow Cooked White Chicken Chili
2h 10 min
Peeler Beet Carpaccio with Burrata
1h 25min
Shrimp Tacos with Denver Salsa
25min
Turkey Taco Bowl
1 Std.