Dispositivos e acessórios
Miso chicken noodle soup (Diabetes)
Preparação 10min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
konjac noodles450 g
-
dried shiitake mushrooms15 g
-
piece fresh ginger4 cm
-
fresh long red chillies trimmed and cut into thirds, plus extra sliced to garnish2
-
spring onions/green onions trimmed and cut into thirds, plus extra sliced to garnish3
-
soy sauce reduced salt2 tbsp
-
sesame oil2 tsp
-
white (shiro) miso paste1 tbsp
-
water1500 g
-
skinless chicken breast fillet cut into 8 pieces400 g
-
corn cobs husks and silks removed2
-
frozen shelled edamame beans thawed100 g
-
bok choy (approx. 1 bunch), cut into pieces500 g
-
boiling water2000 g
-
togarashi powder2 tsp
-
fresh coriander leaves only, chopped10 sprigs
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
702.5 mg
Proteína
32.8 g
Energia
1185 kJ /
282.5 kcal
Gordura
7.8 g
Fibra
12.8 g
Gordura saturada
1.5 g
Hidratos de carbono
16.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix® Cooking for Diabetes
72 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Lasagne with fresh spinach pasta
2h 20min
Quick and easy pork noodles
20min
Layered veggie-loaded pesto pasta
30min
Charred leek gulai sayur
1h 10min
Chicken mole and avocado papaya salsa
25h
15-minute noodles
15min
Tandoori Cauliflower with red lentil dahl and raita
1h
Makrut lime fish curry with quinoa (Diabetes)
1h 35min
Loaded chickpea masala with spelt chapatis (Diabetes)
40min
Balado Eggplant
50min
Warm satay bowl
1h 10min
San bei ji (three cup chicken)
35min