Dispositivos e acessórios
Miso chicken noodle soup (Diabetes)
Preparação 10min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
konjac noodles450 g
-
dried shiitake mushrooms15 g
-
piece fresh ginger4 cm
-
fresh long red chillies trimmed and cut into thirds, plus extra sliced to garnish2
-
spring onions/green onions trimmed and cut into thirds, plus extra sliced to garnish3
-
soy sauce reduced salt2 tbsp
-
sesame oil2 tsp
-
white (shiro) miso paste1 tbsp
-
water1500 g
-
skinless chicken breast fillet cut into 8 pieces400 g
-
corn cobs husks and silks removed2
-
frozen shelled edamame beans thawed100 g
-
bok choy (approx. 1 bunch), cut into pieces500 g
-
boiling water2000 g
-
togarashi powder2 tsp
-
fresh coriander leaves only, chopped10 sprigs
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
702.5 mg
Proteína
32.8 g
Energia
1185 kJ /
282.5 kcal
Gordura
7.8 g
Fibra
12.8 g
Gordura saturada
1.5 g
Hidratos de carbono
16.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix® Cooking for Diabetes
72 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Creamy "Cambodian" style fish curry
40min
"Moussaka" bowl
45min
Spicy chicken with fragrant coconut rice
1h 45min
Quick prawn laksa (Noni Jenkins)
25min
Spiced fennel and silverbeet with fried eggs
35min
Quick pulled pork in beer sauce
35min
Nourish bowl (Diabetes)
55min
Tuatua fritters
45min
Yellow chicken curry with rice
1h
Souvlaki lamb couscous salad
25min
Shredded Lamb ragù
1h 25min
Chicken Katsu Sandwich Sushi (Onigirazu)
1h 30min