Asperges en prosciutto cannoli

Asperges en prosciutto cannoli

Nenhuma avaliação
Preparação 15min
Total 55min
12 stuks

Ingredientes

Deeg
  • boter diepgevroren, in stukken
    100 g
  • bloem en meer om het deeg te bewerken
    100 g
  • water koud
    45 g
  • zout
    1 snuifje
  • melk
    20 g
  • sesamzaad
    1 el
Vulling
  • groene asperges in de lengte gehalveerd indien nodig
    8
  • water
    500 g
  • sjalot
    ½
  • extra vergine olijfolie
    20 g
  • zout
    1 snuifje
  • vers gemalen zwarte peper
    1 snuifje
Afwerking
  • mosterd
    30 g
  • gedroogde ham (prosciutto)
    8 sneetjes

Dificuldade

médio


Nutrição por 1 stuk

Proteína 3.7 g
Energia 610 kJ / 146 kcal
Gordura 10.7 g
Fibra 0.7 g
Hidratos de carbono 8.6 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...