Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Deeg
- 100 g boter, diepgevroren, in stukken
- 100 g bloem, en meer om het deeg te bewerken
- 45 g water, koud
- 1 snuifje zout
- 20 g melk
- 1 el sesamzaad
Vulling
- 8 groene asperges, in de lengte gehalveerd indien nodig
- 500 g water
- ½ sjalot
- 20 g extra vergine olijfolie
- 1 snuifje zout
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper
Afwerking
- 30 g mosterd
- 8 sneetjes gedroogde ham (prosciutto)
- Nutrição
- por 1 stuk
- Energia
- 610 kJ / 146 kcal
- Proteína
- 3.7 g
- Hidratos de carbono
- 8.6 g
- Gordura
- 10.7 g
- Fibra
- 0.7 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Batch Cooking | Kikkererwtensalade met wortelen en gekarameliseerde rode uien & vruchtenyoghurt
Nenhuma avaliação
Kalfsgebraad met rucola-basilicum pesto en zonnige groenten
Nenhuma avaliação
Hollandaisesaus
15min
Volkoren Paasbrood met eieren en gerookte forelfilets
1h 45min
Crumble met peren en crème van ricotta
1h
Aardbeien curryketchup
Nenhuma avaliação
Asperge-langoustine terrine
10 Std.
Verloren brood met peer, gember en bessenjam
Nenhuma avaliação
Frambozen - limoensorbet
Nenhuma avaliação
Vitello tonnato
13h
Zalmfilet met boekweit en asperges
40min
Meringue spoken
12h 25min