Dispositivos e acessórios
Asperges en prosciutto cannoli
Preparação 15min
Total 55min
12 stuks
Ingredientes
Deeg
-
boter diepgevroren, in stukken100 g
-
bloem en meer om het deeg te bewerken100 g
-
water koud45 g
-
zout1 snuifje
-
melk20 g
-
sesamzaad1 el
Vulling
-
groene asperges in de lengte gehalveerd indien nodig8
-
water500 g
-
sjalot½
-
extra vergine olijfolie20 g
-
zout1 snuifje
-
vers gemalen zwarte peper1 snuifje
Afwerking
-
mosterd30 g
-
gedroogde ham (prosciutto)8 sneetjes
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 stuk
Proteína
3.7 g
Energia
610 kJ /
146 kcal
Gordura
10.7 g
Fibra
0.7 g
Hidratos de carbono
8.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Asperge
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Virgin appel cider old fashioned
Nenhuma avaliação
Batch Cooking | Oosterse rijstsalade met gestoomde groenten, dip & koekjes
Nenhuma avaliação
Margarita van komkommer en chilipeper
Nenhuma avaliação
Beef Wellington
10h 10min
Skyr vanille en frambozen-ijs (vetarm)
Nenhuma avaliação
Spookachtige snacks
1h 15min
Sous-vide asperges en gepocheerde eieren
Nenhuma avaliação
Drinkyoghurt met appel, ananas en limoen
13h 25min
Nougatine
1h 30min
Quenelles met waterkerssaus
2h 45min
Verse zomerse loempia’s
30min
Rudolphs Mocktail
30min