Dispositivos e acessórios
Asperges en prosciutto cannoli
Preparação 15min
Total 55min
12 stuks
Ingredientes
Deeg
-
boter diepgevroren, in stukken100 g
-
bloem en meer om het deeg te bewerken100 g
-
water koud45 g
-
zout1 snuifje
-
melk20 g
-
sesamzaad1 el
Vulling
-
groene asperges in de lengte gehalveerd indien nodig8
-
water500 g
-
sjalot½
-
extra vergine olijfolie20 g
-
zout1 snuifje
-
vers gemalen zwarte peper1 snuifje
Afwerking
-
mosterd30 g
-
gedroogde ham (prosciutto)8 sneetjes
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 stuk
Proteína
3.7 g
Energia
610 kJ /
146 kcal
Gordura
10.7 g
Fibra
0.7 g
Hidratos de carbono
8.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Asperge
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Vitello tonnato
13h
Sabayon met sinaasappellikeur
15min
Champagne en bessen trifle
3h 40min
Hartige glutenvrije bladerdeegroosjes
Nenhuma avaliação
Courgette en ham lasagne
1h 5min
Artisjoksoep, roomkaas en munt - Citroen broodstengels
Nenhuma avaliação
Rabarber en gember gin fizz
336h 10min
Sous-vide octopussalade
Nenhuma avaliação
Cava Cocktail Surprise
4h 10min
Perzik Bellini
5min
Kipsuprêmes met honing, limoen en mangochutney
1h 15min
Rode uiensoep met gehaktballen
40min