Dispositivos e acessórios
Lax med mangosås, gröna bönor och morötter
Preparação 35min
Total 1h
4 portioner
Ingredientes
Lax, morötter och bönor
-
malen cayennepeppar½ - 1 tesked
-
salt1 tesked
-
malen muskot1 nypa
-
malen vitpeppar2 nypor
-
färska laxfiléer, skinnfria (150–180 g vardera, 4 cm tjock)4
-
morot skuren i bitar (ca 2 mm)200 g
-
gröna bönor skuren i halvor250 g
Mangosås
-
mogen mango endast kött, skuren i bitar (ca 3 cm)250 g
-
konjak50 g
-
malen curry1 tesked
-
vatten300 g
-
grädde, min. 30 % fetthalt100 g
-
naturell yoghurt120 g
-
salt1 nypa
-
malen vitpeppar1 nypa
-
färsk persilja (opcional) endast blad, till garnering1 kvist
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
37 g
Energia
2144 kJ /
513 kcal
Gordura
28 g
Fibra
4 g
Hidratos de carbono
18 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Fantastiska smaker
14 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Laxburgare med parmesanzucchini
Nenhuma avaliação
Torsk i tomatsås
1h
Fisktacos med coleslaw
25min
Asiatisk ångad laxsida
Nenhuma avaliação
Curry laksa
Nenhuma avaliação
Fisktacos med japansk majonnäs
Nenhuma avaliação
Poké bowl med tonfisk
1h
Krämig svamprisotto med räkor
1h
Thaisallad med jordnötsdressing
30min
Räkor i chili och vitlök
Nenhuma avaliação
Avokado med ägg och laxtartar
Nenhuma avaliação
Sous-vide lax
Nenhuma avaliação