Versões compatíveis
Sous vide steak with bean puree and chimichurri (Diabetes, TM6)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Sous vide steaks
- 4 beef fillet steaks (100 g each, 3 cm thickness)
- ½ tsp ground black pepper
- 4 garlic cloves
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon - see Tips)
Chimichurri sauce
- 20 g fresh parsley, leaves only
- 2 sprigs fresh oregano, leaves only
- 1 garlic clove
- ¼ tsp dried chilli flakes
- 15 g red wine vinegar
- 20 g water
- 10 g Dijon mustard
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- 2 pinches ground black pepper
Bean puree
- 800 g canned cannellini beans, no-added salt, rinsed and drained
- 20 g lemon juice
- 100 g water
- 2 pinches ground black pepper
- 1 tbsp extra virgin olive oil, to fry
To Serve
- 150 g fresh baby spinach and rocket mix
- 50 g red onion, thinly sliced
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1620 kJ / 387.5 kcal
- Proteína
- 31.8 g
- Hidratos de carbono
- 15 g
- Gordura
- 20 g
- Gordura saturada
- 4.3 g
- Fibra
- 9.5 g
- Sódio
- 155.3 mg
Receitas alternativas
French onion soup (Soupe à l’oignon)
1h
Slow-cooked lamb Madras
2j 15 menit
Old fashioned apple mocktail
1h 5 min
Lime and ginger dressing
30 min
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
4 Std. 25 Min
Ricotta and spinach ravioli (9 months+)
1h
Rösti Bern style (Thermomix® Cutter, TM6)
40 min
Crunchy salad with green Goddess dressing (Diabetes, Thermomix cutter)
20min
Roast beef with Yorkshires and gravy
3 Std. 15 Min
Rachel Shanks's Roast beef with Yorkshires and gravy (TM6)
3 Std. 15 Min
Coleslaw (Thermomix® Cutter)
10min
Burger pickles (Thermomix® Cutter)
2 Std. 10 Min