
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Witte bonen in tomatensaus en gestoomde eieren
- 6 eieren gekoeld
- 300 g tomaten in stukken gesneden
- 100 - 150 g water
- ½ tl zout
- ½ tl gemalen zwarte peper
- 1 tl balsamicoazijn donker
- 45 g olijfolie
- 5 g suiker
- 15 g tomatenpuree
- 200 g verse bladspinazie
- 100 g verse bruine paddenstoelen in vieren gesneden
- 150 g uien in partjes gesneden
- 200 g worst, voorgebakken in plakken van 1,5 cm gesneden
- 200 g witte bonen, grote, uit blik uitgelekt
- zout om op smaak te brengen
- sneetjes toastbrood wit, om te serveren
- verse gemengde kruiden voor de garnering
- 120 g kerstomaten
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 445.8 kcal / 1865.2 kJ
- Proteína
- 22.8 g
- Gordura
- 30.4 g
- Hidratos de carbono
- 22.8 g
- Fibra
- 5.4 g
- Gordura saturada
- 7.5 g
- Sódio
- 810.1 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Bolognesesaus
1h 15min
Russische salade
Nenhuma avaliação
Glutenvrije peperkoekkoekjes
2h 35min
Pulled pork burgers
Nenhuma avaliação
Koken van bulgur
35min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
Nenhuma avaliação
Risotto met Parmezaanse kaas
40min
Karamelsaus
1h 30min
Turkse flatbreads
2h 10min
Couscous met kip, lam en pittige worstjes
1h 10min
Kreplach
55min
Tunesische Chorba
45min