Dispositivos e acessórios
Engelse brunch
Preparação 20min
Total 50min
4 porties
Ingredientes
Witte bonen in tomatensaus en gestoomde eieren
-
eieren gekoeld6
-
tomaten in stukken gesneden300 g
-
water100 - 150 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
balsamicoazijn donker1 tl
-
olijfolie45 g
-
suiker5 g
-
tomatenpuree15 g
-
verse bladspinazie200 g
-
verse bruine paddenstoelen in vieren gesneden100 g
-
uien in partjes gesneden150 g
-
worst, voorgebakken in plakken van 1,5 cm gesneden200 g
-
witte bonen, grote, uit blik uitgelekt200 g
-
zout om op smaak te brengen
-
sneetjes toastbrood wit, om te serveren
-
verse gemengde kruiden voor de garnering
-
kerstomaten120 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
810.1 mg
Proteína
22.8 g
Energia
1865.2 kJ /
445.8 kcal
Gordura
30.4 g
Fibra
5.4 g
Gordura saturada
7.5 g
Hidratos de carbono
22.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Internationaal Brunchen
7 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Croquembouche met Sinaasappel Custard en Pure Chocolade
Nenhuma avaliação
Pizza lahmacun a la Turk
1h
Flammekuchen
Nenhuma avaliação
Saltimbocca met groenten en risotto Milanese
Nenhuma avaliação
Suikerglazuur
Nenhuma avaliação
Kip met citroen
50min
Krokante kalkoenballetjes met linzen
Nenhuma avaliação
Uramaki Sushi met Tempura Garnalen
Nenhuma avaliação
Pikante Kip met Kokosrijst
Nenhuma avaliação
Pikant Rundvlees met Rode Paprika
30min
Garnaal en zoete aardappel beignets
55min
Drie kaas pides
1h 40min