Dispositivos e acessórios
Engelse brunch
Preparação 20min
Total 50min
4 porties
Ingredientes
Witte bonen in tomatensaus en gestoomde eieren
-
eieren gekoeld6
-
tomaten in stukken gesneden300 g
-
water100 - 150 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
balsamicoazijn donker1 tl
-
olijfolie45 g
-
suiker5 g
-
tomatenpuree15 g
-
verse bladspinazie200 g
-
verse bruine paddenstoelen in vieren gesneden100 g
-
uien in partjes gesneden150 g
-
worst, voorgebakken in plakken van 1,5 cm gesneden200 g
-
witte bonen, grote, uit blik uitgelekt200 g
-
zout om op smaak te brengen
-
sneetjes toastbrood wit, om te serveren
-
verse gemengde kruiden voor de garnering
-
kerstomaten120 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
810.1 mg
Proteína
22.8 g
Energia
1865.2 kJ /
445.8 kcal
Gordura
30.4 g
Fibra
5.4 g
Gordura saturada
7.5 g
Hidratos de carbono
22.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Internationaal Brunchen
7 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Prime Board
Nenhuma avaliação
Tumis Buncis
Nenhuma avaliação
Croquembouche met Sinaasappel Custard en Pure Chocolade
Nenhuma avaliação
Glutenvrije gevulde pepers
Nenhuma avaliação
Vegan jus
40min
Cashew brood wentelteefjes
Nenhuma avaliação
Ballotines van kip met gekonfijte tomaten, appel-rabarberchutney en basmatirijst
Nenhuma avaliação
Kleine carnaval beignets
Nenhuma avaliação
Kaas uilen
Nenhuma avaliação
Turkse flatbreads
2h 10min
Chorizo Quiche
2h 30min
Tex-mexburger
4h 25min