Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Hartige muffins en granola
- paneermeel om te bestrooien
- 200 g gemengde noten, volle (bv. hazelnoten, amandelen, pecannoten en cashewnoten)
- 100 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)
- 60 g bruine suiker
- 200 g fijne havervlokken
- 30 g lijnzaad
- 30 g zonnebloempitten
- 1 ½ tl zout
- 80 g champignon de Paris, vers gehalveerd
- 80 g broccoli in stukken gesneden
- 120 g courgette in stukken gesneden
- 50 g rode ui gehalveerd
- 40 g Emmental in stukken gesneden
- 80 g baconblokjes
- 3 eieren
- 60 g bloem
- ½ tl bakpoeder
- 180 g melk
- ½ tl zwarte peper, gemalen
Roerei en vruchtenyoghurt
- 6 eieren
- ¼ tl zout
- 2 snuifjes gemalen zwarte peper
- 20 g melk
- 30 g room, elk type (van koemelk)
- 30 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken
- 150 g frambozen plus extra voor de garnering
- 400 g Griekse yoghurt
- bieslook, vers fijn gesneden, voor de garnering (optioneel)
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 3808.2 kJ / 910.2 kcal
- Proteína
- 33.7 g
- Hidratos de carbono
- 61.3 g
- Gordura
- 62 g
- Gordura saturada
- 23.2 g
- Fibra
- 11.3 g
- Sódio
- 959.7 mg
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