Dispositivos e acessórios
Franse brunch
Preparação 25min
Total 1h 30min
8 porties
Ingredientes
Bramenjam met Crémant en vanille
-
braambessen500 g
-
geleisuiker 2:1250 g
-
citroensap20 g
-
vanillestokje alleen het merg½
-
schuimwijn type Crémant100 g
Financiers
-
gepelde amandelen100 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken gesneden150 g
-
bloem50 g
-
pure poedersuiker170 g
-
vanillestokje alleen het merg½
-
eiwit (5 middelgrote eiwitten)150 g
Omelet met kruiden, geitenkaas en vijgen en mini croque monsieur
-
water600 g
-
broccoli roosjes, (ongeveer 2 cm)150 g
-
Gruyère kaas in stukken120 g
-
bloem40 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) (30 g in stukken gesneden, 20 g gesmolten)50 g
-
melk300 g
-
gemalen nootmuskaat½ tl
-
zout1 ½ tl
-
zwarte peper, gemalen1 tl
-
wit brood20 sneetjes
-
gekookte ham10 sneetjes
-
vers peterselieblad10 g
-
vers korianderblad10 g
-
verse bieslook in kleine ringen gesneden10 g
-
verse geitenkaas in stukken200 g
-
eieren8
-
kleine vijgen gesneden in achtsten4
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
1552.5 mg
Proteína
37.2 g
Energia
4353 kJ /
1040.4 kcal
Gordura
48.3 g
Fibra
9.7 g
Gordura saturada
23.6 g
Hidratos de carbono
115 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Internationaal Brunchen
7 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
One Pot Pasta met Boerenkool en Fontina-kaassaus
Nenhuma avaliação
Plant-based Pistache- en Kardemomijs
Nenhuma avaliação
Chocoladebonencake met kokosboterroomglazuur
Nenhuma avaliação
Hartige glutenvrije bladerdeegroosjes
Nenhuma avaliação
Glutenvrij mediterraans gevouwen brood
Nenhuma avaliação
Groentetaart met korst van kikkererwtenmeel
Nenhuma avaliação
Perzik Bellini
5min
Duo van zondagse vlechtbroodjes
2h 10min
Cijfertaart
Nenhuma avaliação
Ovenburger
1h 45min
Snel brood
50min
Panettone-crémeux met Mandarijn, Passievrucht en Kokosmousse
Nenhuma avaliação