Radicchio and Fennel Salad with Orange Balsamic Vinaigrette
TM6

Radicchio and Fennel Salad with Orange Balsamic Vinaigrette

4.5 (2 avaliações )

Ingredientes

Salad

  • 3 oz fennel bulb, trimmed, cut into pieces that fit into feeder tube (reserve fronds to garnish)
  • 2 oz red onion, cut into wedges (see Tip)
  • 1 radicchio, cut into wedges
  • ice cold water
  • 2 oranges whole, peel and white pith removed

Orange Balsamic Vinaigrette

  • 7 oz vegetable oil
  • 3 oz orange juice
  • 1 oz balsamic vinegar
  • 1 oz honey
  • ¼ tsp salt, to taste
  • 1 pinch ground black pepper
  • 8 oz feta cheese, crumbled
  • ½ avocado, sliced

Nutrição
por 4 portions
Energia
8578.2 kJ / 2050.2 kcal
Proteína
6.5 g
Hidratos de carbono
84.9 g
Gordura
199.5 g
Gordura saturada
28.6 g
Fibra
11.2 g
Sódio
662.8 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas