Versões compatíveis
Radicchio and Fennel Salad with Orange Balsamic Vinaigrette
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Salad
- 3 oz fennel bulb, trimmed, cut into pieces that fit into feeder tube (reserve fronds to garnish)
- 2 oz red onion, cut into wedges (see Tip)
- 1 radicchio, cut into wedges
- ice cold water
- 2 oranges whole, peel and white pith removed
Orange Balsamic Vinaigrette
- 7 oz vegetable oil
- 3 oz orange juice
- 1 oz balsamic vinegar
- 1 oz honey
- ¼ tsp salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper
- 8 oz feta cheese, crumbled
- ½ avocado, sliced
- Nutrição
- por 4 portions
- Energia
- 8578.2 kJ / 2050.2 kcal
- Proteína
- 6.5 g
- Hidratos de carbono
- 84.9 g
- Gordura
- 199.5 g
- Gordura saturada
- 28.6 g
- Fibra
- 11.2 g
- Sódio
- 662.8 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Green Goddess Salad
10min
Green Bean Gremolata
25 min
Artichokes with Garlic Tarragon Butter
40 Min
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25 min
Chopped Cauliflower Chickpea Salad with Oregano Vinaigrette
20 min
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
20 min
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45 Min
Mushroom Ragu with Zoodles
40 Min
Green Bean and Radicchio Salad with Chèvre
40 Min
Texas Caviar
15 min
Shaved Brussels Sprouts Salad
20 min
Olive and Thyme Goat Cheese Dip
10min