Korean Spiralized Cucumber Salad
TM6

Korean Spiralized Cucumber Salad

4.8 (12 avaliações )

Ingredientes

  • 400 - 500 g cucumbers (approx. 2 cucumbers) unpeeled, ends trimmed, cut in segments no longer than pusher
  • 1 fresh red chilli, halved, deseeded if desired
  • 5 g fresh coriander leaves
  • 2 garlic cloves
  • 30 g olive oil
  • 1 Tbsp Korean chilli paste (gochujang)
  • 15 g rice vinegar
  • ½ tsp caster sugar
  • 30 g light soy sauce
  • 2 pinches fine sea salt
  • sesame seeds, for garnishing

Nutrição
por 1 portion
Energia
441 kJ / 105.4 kcal
Proteína
2.3 g
Hidratos de carbono
7.6 g
Gordura
7.9 g
Gordura saturada
1.1 g
Fibra
1.1 g
Sódio
493.6 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas