Dispositivos e acessórios
Hash Browns with Scrambled Tofu
Preparação 10min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
floury potatoes (e.g. Maris Piper, King Edward), peeled, cut in pieces that fit through feeder550 g
-
nutritional yeast flakes4 Tbsp
-
tofu, firm cut in pieces450 g
-
tahini1 Tbsp
-
dairy-free milk of choiceoat milk120 g
-
fine sea salt½ tsp
-
vegetable oil for frying4 Tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
357.4 mg
Proteína
30.5 g
Energia
2148.3 kJ /
513.5 kcal
Gordura
29.1 g
Fibra
9.6 g
Gordura saturada
5.2 g
Hidratos de carbono
38.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
5 Ingredients
70 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40min
Gluten-free Tagliatelle with Veggie Ragout
1h
Vegan Bolognese
50min
Vegan Burgers
45min
BBQ Jackfruit Burritos
45min
Massaman Curry with Jasmine Rice
1h
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50min
Gluten-free Vegan Lasagne
2h 20min
Pasta with Dairy-free Creamy Sauce and Prawns
30min
Patatas Bravas with Aioli
1h 15min
Aubergine, Chickpea and Chicken Curry
30min
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25min