Dispositivos e acessórios
Freekeh and broad bean salad
Preparação 20min
Total 2h 30min
4 portions
Ingredientes
Tofu feta
-
firm tofu pressed and cut into pieces (approx. 2 cm - see Tips)300 g
-
lemon juice60 g
-
filtered water120 g
-
apple cider vinegar120 g
-
dried oregano1 tbsp
-
salt½ tsp
Freekeh and broad bean salad
-
fresh mint leaves only2 sprigs
-
fresh flat-leaf parsley leaves only1 sprig
-
fresh coriander leaves only2 sprigs
-
freekeh100 g
-
filtered water1000 g
-
stock paste (see Tips)1 tsp
-
frozen broad beans200 g
-
baby cos lettuce cut into slices (1.5 cm)2
-
preserved lemon rind, finely diced2 tsp
-
lemon juice1 tbsp
-
salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
16.5 g
Energia
944.6 kJ /
224.9 kcal
Gordura
6.8 g
Fibra
12.4 g
Hidratos de carbono
21 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Plant to Plate
120 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Hoisin tofu with brown rice
50min
Three-bean shepherd's pie
26h
Vegetable chilli
50min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45min
Ancho chilli and black bean stew
40min
Pulse and pumpkin curry
30min
Pea and garden mint fritters
25min
Caribbean curry
40min
Red lentil cauliflower dahl
35min
Hearty lentil chilli
50min
Vegan walnut and black bean burger
4h 40min
Smoky Mexican bean soup
35min