Dispositivos e acessórios
Freekeh and broad bean salad
Preparação 20min
Total 2h 30min
4 portions
Ingredientes
Tofu feta
-
firm tofu pressed and cut into pieces (approx. 2 cm - see Tips)300 g
-
lemon juice60 g
-
filtered water120 g
-
apple cider vinegar120 g
-
dried oregano1 tbsp
-
salt½ tsp
Freekeh and broad bean salad
-
fresh mint leaves only2 sprigs
-
fresh flat-leaf parsley leaves only1 sprig
-
fresh coriander leaves only2 sprigs
-
freekeh100 g
-
filtered water1000 g
-
stock paste (see Tips)1 tsp
-
frozen broad beans200 g
-
baby cos lettuce cut into slices (1.5 cm)2
-
preserved lemon rind, finely diced2 tsp
-
lemon juice1 tbsp
-
salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
16.5 g
Energia
944.6 kJ /
224.9 kcal
Gordura
6.8 g
Fibra
12.4 g
Hidratos de carbono
21 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Plant to Plate
120 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Chickpea ratatouille (gut health)
1h
Smoky chipotle beans
30min
Stuffed butternut pumpkin with feta
1h 50min
Herbed mushrooms with pearl barley and roasted hazelnuts
13h 25min
Pearl barley risotto with asparagus
1h 5min
Citrus quinoa salad with miso ginger dressing
1h 15min
Pea and garden mint fritters
25min
Caribbean curry
40min
Pumpkin and tempeh bobotie
1h 5min
Hearty lentil chilli
50min
Couscous with apricots, hazelnuts and feta, mixed vegetables
1h 15min
Red lentil cauliflower dahl
35min