Dispositivos e acessórios
Dereotlu Süzme Yoğurt Soslu Salatalık Dilimleri
Preparação 10min
Total 10min
4 porsiyon
Ingredientes
-
salatalık uçları kesilmiş, soyulmuş veya soyulmamış (yaklaşık 800 g)4 - 5
-
süzme yoğurt yoğun kıvamlı200 - 250 g
-
tuz damak tadına göre ekstra tuz1 tk
-
dereotu sadece yaprakları, ince kıyılmış, damak tadına göre¼ - ½ demet
-
karabiber (opcional)1 tk
-
elma sirkesi (opcional)1 yk
-
şeker (opcional)1 tk
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 porsiyon
Sódio
611.5 mg
Proteína
7.3 g
Energia
403.3 kJ /
96.4 kcal
Gordura
0.4 g
Fibra
1.7 g
Gordura saturada
0 g
Hidratos de carbono
18.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Kesme aparatı (tm6)
21 Receitas
Turquia
Turquia
Também pode gostar...
Fındıklı Bolonez Sos (Vejetaryen)
35min
Ballı Armutlu Salata Sosu
Nenhuma avaliação
Fındık, Armut ve Rokfor Peynirli Salata
Nenhuma avaliação
Ananas Carpaccio ve Pembe Sorbe
Nenhuma avaliação
Rendelenmiş Havuç Salatası
10min
Kremalı Fransız Salata Sosu
5min
Elma, Zencefil ve Acı Biberli Shot
15min
Sarımsak ve Taze Baharatlı Marinasyon ve Salata Sosu
10min
Vegan Bolonez Sos
Nenhuma avaliação
Puttanesca Sos
55min
Yoğurtlu Havuç
50min
Haydari
10min